Yandex Metrica

Sitede Ara

Kabine toplandı: Öğretmen ataması gündemde! İşte masadaki diğer başlıklar

Kabine toplandı: Öğretmen ataması gündemde! İşte masadaki diğer başlıklar

Kabine, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Gündemde öğretmen ataması takvimi de olacak. On binlerce öğretmen adayının gözü de Beştepe'de olacak.

Gündem

13.02.2024, 14:31

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 1 ay sonra bugün Beştepe'de toplandı. İç ve dış siyasi gelişmelerin değerlendirileceği toplantıda ana başlık ekonomi olacak. Ayrıca kabinede milyonların beklediği öğretmen atamasının da gündeme gelmesi bekleniyor.

Son dakika: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan kumpas açıklaması: Kurdukları tuzakları yerle bir edeceğiz Son dakika: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan kumpas açıklaması: Kurdukları tuzakları... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN ATAMASI GÜNDEMDE

On binlerce öğretmen adayının gözü, bugün Beştepe'de olacak. On binlerce öğretmen adayının kadro tahsisine ve atama takvimine ilişkin ayrıntılar Kabine toplantısında gündeme gelecek. Kabinede Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in bir sunum yapması bekleniyor.

Erzurum'da yarın okullar tatil mi edildi 15 Mayıs? Erzurum'da yarın okullar tatil mi edildi 15 Mayıs? Haberi Görüntüle

İÇ VE DIŞ SİYASETİN YANI SIRA TERÖRLE MÜCADELE ELE ALINACAK

Ayrıca Kabine toplantısında, iç ve dış siyasette öne çıkan başlıklar da ele alınacak. Son zamanlarda yaşanılan saldırılar masaya yatırılacak. Terörle mücadelede kapsamında yurt içinde ve sınır ötesinde süren operasyonlar değerlendirilecek. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim öncesi yurt genelinde alınacak tedbirler değerlendirilecek.

Memur servisi kalkıyor mu? 2024'te kamu personeli servisi kalkacak mı? Memur servisi kalkıyor mu? 2024'te kamu personeli servisi kalkacak mı? Haberi Görüntüle

EKONOMİDE YOL HARİTASI

Öte yandan toplantıda ekonomideki yol haritası da ele alınacak. Enflasyon ve fahiş fiyatla mücadeleye ilişkin atılacak adımlar tekrar gözden geçirilecek. 

AK Parti'de değişim süreci için ilk zirve yarın: Erdoğan kritik toplantılarına iki ilden start verecek! AK Parti'de değişim süreci için ilk zirve yarın: Erdoğan kritik... Haberi Görüntüle

DIŞ PPOLİTİKADA GÜNDEM GAZZE

Dış politikada ise ana gündem, 'Gazze' ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın zamanda Mısır-BAE'ye yapacağı ziyaretler olacak. Dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş soykırıma imza atan İsrail'in yaptığı katliamı durdurmak için Türkiye'nin yürüttüğü diplomasi, Gazze'ye insani yardımın ulaştırılması ve yaralıların tahliyesi konuları istişare edilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading