Yandex Metrica

İstanbul'da taksiye yolcu olarak binen kadından kan donduran sözler: Keşke ölülerinizi canlı canlı yaksalar!

İstanbul'da geçtiğimiz akşam taksiye yolcu olarak binen yaşlı bir kadının taksiciler hakkında söylediği şeyler duyanların kanını dondurdu. İddialara göre yolcu kadın, hiç bir sebep yokken taksicilere nefret söylemlerine başladı. Yaşlı kadın, ''Keşke onların ölülerini canlı canlı yaksalar'' dedi. O anlar kameralara yansıdı.

Gündem

03.03.2024, 16:06

İstanbul'da geçtiğimiz akşam taksiye yolcu olarak binen yaşlı bir kadın, Beyoğlu'ndan Halıcıoğlu'na gitmek istediğini belirtti.

İstanbul'da taksiye yolcu olarak binen yaşlı bir kadının taksiciler hakkında söylediği şeyler duyanların kanını dondurdu. 

AK Parti harekete geçti! Değişimin yol haritası belli oldu: İki köklü değişim geliyor! AK Parti harekete geçti! Değişimin yol haritası belli oldu: İki... Haberi Görüntüle

KEŞKE ONLARIN ÖLÜLERİNİ CANLI CANLI YAKSALAR

İddialara göre ortada hiç bir sebep yokken yaşlı kadın yolcu, taksiciler hakkında nefret söylemlerine başladı. Taksicinin ''Neden böyle şeyler söylüyorsunuz?'' sorusuna cevap olarak, yaşlı kadın kan donduran bir cevap verdi. 

Yaşlı kadın yolcu, ''Benim canımı yakıyorlar, sen bilmiyorsun. Bu beddua bile az. Keşke onların ölülerini canlı canlı yaksalar'' cevabını verdi.

Aldığı cevap karşısında ne diyeceğini bilemeyen taksi şöförü İbrahim Arslan, aracını sürmeye devam etti. O anlar taksi şöförünün cep telefon kamerası tarafından kayıt altına alındı.

Aziz Yıldırım Sezgin Gelmez'e Aziz Yıldırım Sezgin Gelmez'e "atçı" dedi! Sezgin Gelmez kimdir? Haberi Görüntüle

''TAKSİ SÜRÜCÜLERİNİ GÜVENDE TUTUN''

Yaşanan kan donduran olay karşısında açıklama yapan taksi şöförü Arslan, şu ifadeleri kullandı;

''Ben kendi yolumda giderken teyze el etti. Teyzeye nereye gideceğini sordum. Kendisi bize güvenmediğini söyleyerek hakaretler etti. Ben yaşından dolayı bir şey söylemedim. Biz güven ve huzur istiyoruz. Biz bu takside kimin bela, kimin şer, kimin hayır olduğunu bilmiyoruz. Buradan devlet yetkililerine sesleniyorum. Biz taksi sürücülerini güvende tutun. Analar, çocuklar ve sevdiklerimiz ağlamasın. Güvende hissetmemiz için koruma kabini talep ediyoruz. Çünkü kimin ne olduğunu bilmiyoruz. Birimiz arkamızdan vuruluyoruz, birimiz bariyerler çarparak ölüyoruz, birimiz kalp krizi geçiriyor. Kimsenin canı yanmasın ve huzuru bozulmasın. Sizden bu konuda destek bekliyoruz. Ben arkaya yolcu alıyorum. Acaba bana bıçak mı çekecek, silah mı çekecek, beni mi öldürecek? Annemden, babamdan, çocuğumdan ayrı mı koyacak? İnsanın canı bu kadar ucuz olamaz''

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading