Yandex Metrica

İş arayanlara müjde! İŞKUR'dan KPSS'siz, mülakatsız personel alım ilanı: Üstelik ilkokul, ortaokul ve lise mezunu olmak yeterli!

İş arayanlara müjde! İŞKUR'dan KPSS'siz, mülakatsız personel alım ilanı: Üstelik ilkokul, ortaokul ve lise mezunu olmak yeterli!

İŞKUR'un yayımladığı yeni ilan KPSS'ye girmeyenleri ve mülakata girmek istemeyenleri sevindirecek. Devlet Su İşleri, ilkokul, ortaokul ve lise mezunu personel alınacağını duyurdu. Alımlarda KPSS puanı ve mülakat şartı aranmayacak. İşte ayrıntılar...

Ekonomi

13.05.2024, 19:00

İş arayanlara müjdeli haber İŞKUR'dan geldi. İŞKUR yayımladığı ilanla ilkokul, ortaokul ve lise mezunu personel alımı yapılacağını duyurdu. Devlet Su İşleri'ne alınacak personel için KPSS puanı ve mülakat şartı da yok. Başvurular 5 Nisan saat 23.59'a kadar alınacak. Alımı yapılan personel Erzurum Yakutiye bölgesinde beden işçisi olarak çalışacak.

Akaryakıt fiyatları artık sabit mi olacak? Tek fiyat dönemi resmen başlıyor Akaryakıt fiyatları artık sabit mi olacak? Tek fiyat dönemi resmen... Haberi Görüntüle

BAŞVURU ŞARTLARINDA İKAMET DETAYI

DSİ tarafından açıklanan personel alım şartlarında ikamet detayı dikkat çekiyor. Başvuruda bulunan adayların en az ilkokul mezunu olması gerektiği belirtilirken adayların alımların yapılacağı yerde ikamet etmesinin gerektiği bildirildi. Yaş sınırına dair ise herhangi bir şart aranmıyor. Adayların adres konusuna dikkat etmesi gerekiyor. İŞKUR üzerinden yapılan açıklamada adayların alımın yapılacağı yerde ikamet etmesinin şart olduğu belirtiliyor. Gerçeğe aykırı bilgi ve beyan ise çeşitli yaptırımları beraberinde getiriyor. 

TCMB duyurdu: Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırıldı TCMB duyurdu: Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırıldı Haberi Görüntüle

NEREDE ÇALIŞACAKLAR?

Alımı yapılan çalışanlardan 3'ü DSİ 8. Bölge Müdürlüğü Erzurum'da, 1 kişi ise 82. Şube Müdürlüğü Erzincan'da istihdam edilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Ekonomi


Loading