Yandex Metrica

Sitede Ara

İFTAR kaçta okunacak? 2024 İSTANBUL İFTAR VAKİTLERİ! Oruç kaçta açılacak?

İFTAR kaçta okunacak? 2024 İSTANBUL İFTAR VAKİTLERİ! Oruç kaçta açılacak?

11 ayın sultanı ramazana ayına günler kala, oruç tutacak müslümanlar yaşadıkları bölgenin iftar ve sahur saatlerini araştırıyor. Dinayet tarafından yapılan açıklamaya göre,2024 Ramazan imsakiyesi ile İstanbul oruç ve sahur vakitlerinin ne zamana denk geldiği belli oldu. 11 Mart Pazartesi günü başlayacak Ramazan ayında, İstanbul'da yaşayan vatandaşların ilk sahura kakacağı ve iftar yapacağı saatler gündem olmaya başladı. Ramazan ayı boyunca oruç tutacak müslümanlar, ibadet yapacakları vakitleri merak ediyor. Peki Peki iftar vakti 2024 saat kaçta? İFTAR kaçta okunacak?  İftara kaç saat kaldı?

Gündem

11.03.2024, 18:11

Her yıl olduğu gibi bu 2024 yılında da müslüman alemi bereketi ve huzuruyla gelen Ramazan ayına kavuşmak için gün sayıyor. Bu kutsal ayı oruç tutarak ve ibadetle geçirmek isteyen vatandaşlar iftar vakitlerini araştırmaya başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Ramazan imsakiyesi, İstanbul'da yaşayan vatandaşların ne zaman sahur ve iftar yapacağı netlik kazandı. Peki İstanbul için iftar vakti 2024 saat kaçta?İFTAR kaçta okunacak? İftara kaç saat kaldı?

Ramazan ayı, islam camiası için sadece fiziksel bir arınma değil, aynı zamanda ruhsal bir yenilenme ve içsel bir hesaplaşma ayıdır. Ramazan ayı, kişilerin kendilerini ve çevrelerini daha iyi anlamalarına, sosyal adalet ve eştliğin önemlini kavramalarına yardımcı olmaktadır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim sonuçlarıyla ilgili konuştu: Demokrasi sıfır toplamlı bir oyun değildir! Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim sonuçlarıyla ilgili konuştu: Demokrasi sıfır toplamlı bir... Haberi Görüntüle

2024 İSTANBUL İÇİN İFTAR VE SAHUR VAKİTLERİ

Ehliyetsiz araç kullanmanın cezası ne kadar, kaç TL 2024? Ehliyetsiz araç kullanmanın cezası ne kadar, kaç TL 2024? Haberi Görüntüle

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Arefe Günü: 9 Nisan 2024 Salı

1. Gün: 10 Nisan 2024 Çarşamba

2. Gün: 11 Nisan 2024 Perşembe

3. Gün: 12 Nisan 2024 Cuma

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading