Yandex Metrica

Hız tutkunlarına müjde: Formula 1'in Türkiye yayıncısı belli oldu! F1 hangi kanalda?

Hız tutkunlarına müjde: Formula 1'in Türkiye yayıncısı belli oldu! F1 hangi kanalda?

Hız severlerin heyecanla beklediği Formula 1'in Türkiye'deki yeni yayın kuruluşu belli oldu. Anlaşma, tüm antrenman ve sıralama turları, F1 Sprint ve Grand Prix’ler ile ayrıca FIA Formula 2 Championship, FIA Formula 3 Championship ve Porsche Supercup yarışlarını da kapsıyor. Peki Formula 1 yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Spor

02.03.2024, 17:35

Hız tutkunlarının merakla beklediği Formula 1, yarışlarının Türkiye'deki yayın hakları beIN SPORTS ile 10 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Anlaşma kapsamında, tüm antrenman ve sıralama turları, F1 Sprint ve Grand Prix’ler ile ayrıca FIA Formula 2 Championship, FIA Formula 3 Championship ve Porsche Supercup yarışlarını da naklen verilecek.

TFF'den Hatayspor'a haciz iddialarına jet yalanlama TFF'den Hatayspor'a haciz iddialarına jet yalanlama Haberi Görüntüle

FORMULA 1 HANGİ KANALDA?

beIN SPORTS'ın F1 yayın haklarını satın almasıyla, yarışların beIN SPORTS 4 kanalından yayınlanacağı açıklandı. Yani Türkiye'de F1 yarışları Digiturk'te 80. kanal olan beIN SPORTS 4'te yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading