Yandex Metrica

Yangın bombası nedir? Yangın bombasının etki alanı nedir?

Yangın bombası nedir? Yangın bombasının etki alanı nedir?

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen deprem sonrasında Deprem sonrası oluşabilecek yangınlara karşı yangın bombası gündeme geldi. Peki, Yangın bombası nedir? Yangın bombasının etki alanı nedir?

Yaşam

23.03.2024, 16:33

Kahramanmaraşda meydana gelen deprem sonrasında oluşabilecek yangınlara karşı önlemler alınmya başladı. Bu önlemlerden biri de yangın bombası, etki alanı ve yangınlara karşı önemli bir rol oynamaktadır.

Ünlü iş adamına abayı yaktı! Bade İşçil 'daha açılamadım' diyerek platonik aşkını duyurdu! Ünlü iş adamına abayı yaktı! Bade İşçil 'daha açılamadım' diyerek... Haberi Görüntüle

YANGIN BOMBASI NEDİR?

İngilizce karşılığı fireball olan ve dilimize yangın söndürme topu olarak geçen bu cihaz, kısa süre içerisinde yangını söndürme özelliğine sahip.

Yangın söndürme topu, yangın alevinin değmesiyle otomatik patlayarak yangına müdahale eder.

Küçük oluşu nedeniyle yangın tüplerine göre daha kolay taşınabilir ve yangına müdahaleyi kolaylaştırır.

18 Nisan Adana Ferhat Göçer konseri saat kaçta başlayacak? Konser nerede yapılacak? 18 Nisan Adana Ferhat Göçer konseri saat kaçta başlayacak? Konser... Haberi Görüntüle

YANGIN BOMBASI ETKİ ALANI NEDİR?

Alevle temas ettikten 3 ile 5 saniye sonra patlayan yangın topu, saniyeler içinde yangını söndürür. Tek bir top açık alanda 3 metreküplük alana etki eden yangınları söndürmeye yeter.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading