Yandex Metrica

The Crown'ın danışmanından Kraliyet ailesi hakkında şaşırtan iddialar!

The Crown'ın danışmanından Kraliyet ailesi hakkında şaşırtan iddialar!

The Crown dizisine danışmanlık yapan Robert Lacey, yeni kitabında Prens William ve Harry'nin arasında ikisini ayıran sert bir tartışma yaşandığını iddia etti.

Yaşam

23.01.2024, 17:35

Netflix'in beğenilen dizisi The Crown'a danışmanlık yapan tarihçi Robert Lacey, yeni kitabında Prens William ve Prens Harry arasındaki yakın ilişkinin bozulmasıyla ilgili çok konuşulacak iddialar ortaya çıktı.

Lacey, Battle of Brothers: The Inside Story of a Family in Tumult kitabına yeni materyaller ve bölümler ekleyerek güncelledi. The Times gazetesinde Cumartesi günü yayınlanan yeni alıntılarda, ayrılığın perde arkasını özetledi. Kraliyet uzmanı Robert Lacey, Meghan Markle'ın sözde davranışlarıyla ilgili raporların Prens William'a ulaşmasının ardından, bir zamanlar ayrılmaz olan kardeşleri birbirinden ayıran sert bir tartışma yaşandığını söylüyor.

'MEGHAN ÇALIŞANLARA ZORBALIK YAPIYOR' İDDİASI
Lacey, William'ın Meghan tarafından çalışanlara zorbalık iddiasında bulunduğunu öğrendiğinde kardeşiyle yüzleştiğini ve şiddetli bir şekilde tartıştıklarını yazdı. Harry'nin bir arkadaşına dayanan iddiaya göre William bu gerilimli telefon görüşmesinin ardından kardeşi Harry'yi dışladı. İddiaya göre Harry, telefonu ağabeyinin yüzüne kapattı.

ŞİDDETLİ VE ACI BİR HESAPLAŞMA
Bir alıntıda, "Harry karısını öfkeyle savunduğunda, ağabeyi ısrarla devam etti." diyor. "Harry telefonu öfkeyle kapattı bu nedenle William yüz yüze konuşmaya gitti. Prens William, Meghan'ın iddia edilen davranışlarıyla ilgili söylenenler karşısında dehşete düştü ve Harry'nin ne söyleyeceğini duymak istedi. Kardeşler arasındaki hesaplaşma şiddetli ve acıydı." ifadeleri yer aldı.

KATE MİDDLETON BAŞTAN BERİ TEMKİNLİYDİ
Lacey ayrıca Kate Middleton'ın baştan beri Meghan'a karşı temkinli olduğunu da iddia ediyor.  William'ın bir arkadaşına Meghan'ın bir ajandası olduğunu düşündüğünü söylediği ve 2018 sonbaharında Meghan hakkında duyduğu iddiaların ilk çekincelerini desteklediğini düşündüğü de iddialar arasında.

MEGHAN'I KISKANIYORLAR
Oprah Winfrey ile sohbet sırasında, Avustralya turlarından sonra William ve Kate'in, Meghan'da oluşan Diana benzeri popülerliğe kızması nedeniyle düşese karşı biraz kıskançlık oluştuğunu ima etmişlerdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading