Yandex Metrica

Rüyada evin yolunu kaybetmek ne anlama geliyor? İşte en sık görülen imgelerin anlamı

Rüyada evin yolunu kaybetmek ne anlama geliyor? İşte en sık görülen imgelerin anlamı

Çoğu zaman hafife aldığımız rüyalar aslında gün içindeki ruh halimizi etkileyebiliyor. Gördüğümüz olumlu bir rüya bizi sebepsiz yere mutlu edebilirken bazen de günümüzün tüm enerjisini alıp götürüyor. Psikologlara göre rüyalar zihinsel sağlığımız hakkında pek çok şeyi açığa çıkarabilir. İşte sıklıkla görülen bazı rüya imgelerinin verdiği mesajlar...

Yaşam

08.04.2024, 01:59

Hepimiz rüya görüyoruz. Çünkü bu biyolojik bir gereklilik. Ancak rüya görmediklerini sanan insanlar da var ama aslında onlar uyandıklarında rüyalarını hatırlamadıklarından böyle düşünüyor. 

Survivor'da bir ilk! Birleşme partisi öncesi izleyicileri kızdıracak yeni karar! Acun Ilıcalı nedenini açıkladı! Survivor'da bir ilk! Birleşme partisi öncesi izleyicileri kızdıracak yeni karar!... Haberi Görüntüle

7.5 SAAT UYUYAN, 5 AYRI RÜYA GÖRÜYOR

İnsanlar 90 dakikalık döngülerde uyur ve bu döngülerin her birinde bir rüya bölümü var. Gecede yedi buçuk saat uyursanız, toplamda yaklaşık beş rüya bölümü yaşarsınız. Gecenin başında, bu bölümler genellikle oldukça kısa ve aralıklıdır. 

Her gece yaklaşık iki saatimizi rüya görerek geçiriyoruz. Bu, toplam hayatımızın on ikide biri.

Güzel bir rüya, gün boyu yüzümüzün gülmesini sağlarken bazen kabus diye nitelendirilen rüyalar ise anı yaşamamızı engelliyor. Kötü rüyalar her ne kadar tatsız hissettirse de, rüya psikologlarına göre bunlar zihinsel sağlığımız hakkında pek çok şeyi açığa çıkarabilir. Belirli bir kabusu tekrar tekrar görüyorsanız, bilinçaltınız size önemli bir şey anlatmaya çalışıyor olabilir. 

Kim Milyoner Olmak İster'de skandal anlar! Soruyu bilemedi, yarışmayı terk etti! Kim Milyoner Olmak İster'de skandal anlar! Soruyu bilemedi, yarışmayı terk... Haberi Görüntüle

EVE DÖNÜŞ YOLUNU KAYBETMEK

En yaygın rüya senaryolarından biri, kişinin eve dönüş yolunu bulmaya çalışmasıdır. Bir numaralı rüya imgesi evdir ve onları rüyalarda bu kadar sık ​​görmemizin nedeni, evi kendimizi temsil etmek için bir sembol olarak kullanmamızdır. Eve giden yolu bulamadığınızı hayal ediyorsanız, bu, kim olduğunuzla yeniden bağlantı kurmaya çalıştığınız anlamına gelebilir. 

1 MAYIS TATİL Mİ? 1 Mayıs okullar, üniversiteler var mı? 1 Mayıs 2024 Çarşamba resmi tatil mi? 1 MAYIS TATİL Mİ? 1 Mayıs okullar, üniversiteler var mı?... Haberi Görüntüle

SINAVA HAZIRLANAMAMAK

Çok başarılı ve mükemmeliyetçi olan insanlar genellikle bir sınava hazırlıksız olduklarını görür. Bunlar genellikle herhangi bir şeye hazırlıksız kalabilecek son kişilerdir, ancak buna bir sembol olarak bakarsanız, sınavlar esasen bir şeyi yargılamanın bir yoludur. Bu tür rüyaları gören kişiler sürekli olarak yeteneklerini inceler.

Kızılcık Şerbeti'nde oyuncu gerginliği! Sıla Türkoğlu ve Özge Özacar arasında rol krizi! Kızılcık Şerbeti'nde oyuncu gerginliği! Sıla Türkoğlu ve Özge Özacar arasında... Haberi Görüntüle

HERKESİN İÇİNDE ÇIPLAK OLMAK

Toplum içinde çıplak olmak da, insanların gördüğü en yaygın rüyalardan. Bu rüya insanın genellikle yeni bir iş veya ilişki gibi alışılmadık bir durumda kendisini açıkta ve savunmasız hissettiğinde görülür. Çıplak olduğunuzda, kendi imajınızın kontrolünü kaybetmiş gibi hissedersiniz ve insanlar gerçek sizi görebilir.

Rahatsız edici rüyalar görüyorsanız yapabileceğiniz çok güçlü bir şey var. Hoş olmayan bir rüya gördüğünüzü ve uyanmaya çalıştığınızı anladığınız anda, bu yarı uyanık durumdaki görüntüyü bilinçli olarak değiştirmeye çalışabilirsiniz. Örneğin, korkunç bir canavar tarafından kovalanıyorsanız, bilinçli halinizde canavarı küçültmeyi, daha komik veya daha parlak yapmayı deneyebilirsiniz. 

Önemli olan, kabus görseniz bile rüyalardan korkmamak. Rüyalar, kendinizi daha iyi anlamanıza, sınırlar koymanıza ve hayatınızda değişiklik yapmak için her zaman düşündüğünüzden çok daha fazla güce ve seçeneğe sahip olduğunuzu fark etmenize yardımcı olabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading