Yandex Metrica

Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman yayınlanacak? Bu hafta Müge Anlı ile Tatlı Sert var mı? Müge Anlı o tarihi açıkladı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman yayınlanacak? Bu hafta Müge Anlı ile Tatlı Sert var mı? Müge Anlı o tarihi açıkladı!

Kahramanmaraş’ta meydan gelen deprem sonrası birçok televizyon programı yayına ara vermişti. ATV’nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert deprem nedeniyle yayınlarına ara vermişti. Seyirciler programın yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağını merak etmeye başladı. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman yayınlanacak? Bu hafta Müge Anlı ile Tatlı Sert var mı? Müge Anlı o tarihi açıkladı!

Yaşam

23.01.2024, 20:28

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 şiddetinde deprem sonrası televizyondaki programların çoğu ara vermişti. Bu programlar arasında Müge Anlı ile Tatlı Sert’te yerini almıştı. Programın ne zaman yayınlanacağı seyirciler tarafından merak konusu oldu. Konuyla ilgili Müge Anlı sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Artık İcardi'nin eşi değil şarkıcı olarak anılacak! Wanda Nara'nın yeni klibindeki o sahneler viral oldu! Artık İcardi'nin eşi değil şarkıcı olarak anılacak! Wanda Nara'nın yeni... Haberi Görüntüle

"EKRAN ARKADASINDA İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ"

Müge Anlı, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı açıklamada; "Ekip arkadaşlarımızın bir kısmı sahada depremzedelerimizin yaralarına merhem olmaya çalışırken bir kısmı bölgeden gelen acil ihtiyaçları karşılamak üzere köprü vazifesi görüyor. Perşembe günü başlayacak yayınımızı, devam eden enkaz çalışmaları ve yaşanan derin acılarımız nedeniyle pazartesi gününe ertelediğimizi duyurmak isterim. Gelen yardım ve ihtiyaç taleplerini karşılamak için biz yine ekran arkasında işimizin başındayız" ifadelerini kullandı.

Metin Akpınar'ın babalık davasında İbrahim Tatlıses detayı ortaya çıktı! Meğer Duygu Nebioğulu'nun annesiyle... Metin Akpınar'ın babalık davasında İbrahim Tatlıses detayı ortaya çıktı! Meğer... Haberi Görüntüle

MÜGE ANLI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programı 20 Şubat Pazartesi günü itibariyle ekranlarda olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading