Yandex Metrica

Makyaj orucu bozar mı? Ruj sürmek orucu bozar mı? Diyanet ne dedi?

Makyaj orucu bozar mı? Ruj sürmek orucu bozar mı? Diyanet ne dedi?

Oruçluyken makyaj yapmak isteyenler oruçlarına bir zararı olup olmayacağını merak ediyor. İnternette "Makyaj orucu bozar mı? Ruj sürmek orucu bozar mı?" diye aramalar yapılıyor. Vatandaşlar oruçlarına bir zararı olmasından çekindikleri için Diyanet'in bu konuyla ilgili yaptığı açıklamayı merak ediyorlar. Peki makyaj orucu bozar mı? Ruj sürmek orucu bozar mı? Diyanet ne dedi?

Yaşam

23.01.2024, 19:05

Ramazan ayıyla beraber başlanan oruç ibadeti sonrasında vatandaşlar akıllarında beliren soru işaretlerine cevap arıyor. Oruçluyken makyaj yapılıp yapılmayacağını araştırmaya başlayanlar internette "Makyaj orucu bozar mı? Ruj sürmek orucu bozar mı?" araması yapıyor. Peki Makyaj orucu bozar mı? Ruj sürmek orucu bozar mı? Diyanet ne dedi?

'Geçcek' adlı şarkısıyla tepki çekmişti! Şarkıcı Tarkan yeni albüm hazırlığında! İşte o fotoğraflar 'Geçcek' adlı şarkısıyla tepki çekmişti! Şarkıcı Tarkan yeni albüm hazırlığında!... Haberi Görüntüle

MAKYAJ ORUCU BOZAR MI?

Diyanet resmi internet sayfasında oruçla ilgili hazırlanan yazıda şu ifadeler kullanılmıştır:

"Oruç, bir şey yemek, içmek ve cinsel ilişkide bulunmaktan dolayı bozulur. Makyaj, saç boyamak ve saç bakımı bu kapsamda olmadığından orucu bozmaz."

Buradan anlaşıldığı üzere bir şey yenilmediği için makyaj yapmak orucu bozmaz.

Yoğun bakıma kaldırılan Nuri Alço'dan haber geldi! Ünlü oyuncu sevenlerine bu sözlerle seslendi! Yoğun bakıma kaldırılan Nuri Alço'dan haber geldi! Ünlü oyuncu sevenlerine... Haberi Görüntüle

RUJ SÜRMEK ORUCU BOZAR MI?

Ruj sürmek makyaj yapma sınıfında da olsa dudağa sürüldüğü için farklı bir çizgidedir. Dudaktan farkında olmadan rujun yalanması ya da bir şekilde ağzın içine kaçması durumu olabileceği için yapılmaması gerekir. Eğer rujun tadı ağzın içine girmezse oruç bozulmaz. Ama riskli bir durum taşıyan işlerden uzak durulmalıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading