Yandex Metrica

Küçük Hicran'a tecavüz edip kaçıran 54 yaşındaki zanlı yakalandı

Küçük Hicran'a tecavüz edip kaçıran 54 yaşındaki zanlı yakalandı

Bursa'da polis ekiplerince düzenlenen baskında, ailesinin bir televizyon programında Hicran Ökmen'i (19) kaçırıp, zorla alıkoyduğunu belirttiği zanlı Yaşar Şahin (54), yakalanarak, gözaltına alındı. Şahin, sevk edildiği adliyede tutuklandı. Şahin'in tecavüz ettiği ve küçük Hicran'ın Şahin'den çocuğu olduğu öğrenildi.

Yaşam

06.03.2024, 10:09

BURSA'da polis ekiplerince düzenlenen baskında, ailesinin bir televizyon programında Hicran Ökmen'i (19) kaçırıp, zorla alıkoyduğunu belirttiği şüpheli Yaşar Şahin (54), yakalanarak, gözaltına alındı. Şahin, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Oyuncu Melis Sezen bunu da yaptı! Seyhan Nehri'nin üstünde... Oyuncu Melis Sezen bunu da yaptı! Seyhan Nehri'nin üstünde... Haberi Görüntüle

HİCRAN'I TEHDİT ETTİ

DHA'nın haberine göre, bir kanalda yayınlanan televizyon programına çıkan Hicran Ökmen'in yakınları, Hicran Ökmen'in Yaşar Şahin tarafından zorla kaçırıldığı ve ölümle tehdit edildiğini söyledi. Bunun üzerine Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı. Hicran Ö.’nün program görevlilerinden ‘beni kurtarın’ şeklinde yardım istediğini tespit eden ekipler, Şahin’in adresini tespit etti.

Hicran Ö.’nün alıkonulduğu Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'ndeki eve baskın yapan ekipler, Hicran Ökmen'i kurtardı. Yaşar Şahin ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Hicran Ökmen, emniyetteki ilk ifadesinde, Yaşar Şahin’in evden dışarıya çıktığı zamanlar kapıyı üzerine kilitlediğini ve tek başına dışarıya çıkmasına izin vermediğini söyledi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Yaşar Şahin, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Türk müziğinin usta isminden yeni nesil şarkıcılara sert sözler: Ense köklerine iki sille çekeceksin... Türk müziğinin usta isminden yeni nesil şarkıcılara sert sözler: Ense... Haberi Görüntüle

TECAVÜZ ETTİ, ÇOCUĞU OLDU

Geçtiğimiz yıl, iddialara göre 54 yaşındaki Yaşar Şahin, lise son öğrencisi Hicran Ökmen'e "Gel sana iş vereyim, benim yanımda temizlik yap" teklifinde bulundu. Okul çıkışı temizliğe giden genç kız, 2021 Şubat ayında eve her zamankinden geç döndü. Aradan 9 ay geçtikten sonra karın ağrısı üzerine hastaneye giden ve doğum yapan Hicran'ın o gün tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Takip edilen günlerde soruşturma başlatıldı ve savcılığın talebiyle yapılan DNA testinin sonucunda bebeğin biyolojik babası Yaşar Şahin olduğu öğrenildi.

18 Nisan 2024 Survivor’da kim elendi? Adaya veda eden yarışmacıdan çarpıcı açıklamala! 18 Nisan 2024 Survivor’da kim elendi? Adaya veda eden yarışmacıdan... Haberi Görüntüle

2 KEZ KAÇIRDI

Tüm bu yaşananların ardından eve dönen Hicran Ökmen, Yaşar Şahin tarafından kaçırıldı. Kayıp başvurusunda bulunan Ökmen ailesi, kızlarını Kemalpaşa'daki bir evde buldu. Ancak Yaşar Şahin, Hicran'ı bir kez daha kaçırdı ve aile soluğu Esra Erol'da aldı. Ökmen ailesinin canlı yayına çıkması üzerine programa telefonla bağlanan Yaşar Şahin, Hicran'ın yanında olduğunu kabul etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading