Yandex Metrica

Hava durumu: Meteoroloji son dakika verip uyardı! Çok şiddetli kar fırtınası geliyor: Yarıyıl tatili uzayacak mı?

Bir süredir yağışsız ve kurak bir dönem geçiren Türkiye sonunda beklenen kar yağışına kavuşuyor. Bilhassa İstanbul'da pazar günü itibarıyla çok şiddetli kar fırtınası bekleniyor. Bununla birlikte yarıyıl tatilinin uzayıp uzamayacağı ise merak konusu...

Yaşam

14.02.2024, 11:38

Türkiye yoğun kar yağışına pazar gününden itibaren merhaba diyecek. Meteoroloji'den alınan son dakika bilgisine göre, hava sıcaklıklarının 3 derece düşmesi bekleniyor. Ülke genelinde kar yağışının etkili olması bekleniyor.

Aldığı dondurmadan çıkan şey şoke etti! İşte Alişan'ı çıldırtan o görüntü Aldığı dondurmadan çıkan şey şoke etti! İşte Alişan'ı çıldırtan o... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA PAZAR GÜNÜNE DİKKAT

İstanbulluların uzun bir süredir hasret kaldığı kar yağışına pazar günü kavuşması bekleniyor.

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre, kar İstanbul'da Pazartesi ve Salı günü de aralıklarla etkisini gösterecek. Pazar günü 2, Pazartesi ve Salı günü ise en düşük hava sıcaklığı 0 dereceye kadar düşecek.

Dilan Polat'ın yakınları tarafından yüzüne tükürüldü! Banu Parlak duruşma sonrası sosyal medyadan ateş püskürdü! Dilan Polat'ın yakınları tarafından yüzüne tükürüldü! Banu Parlak duruşma sonrası... Haberi Görüntüle

YARIYIL TATİLİ UZAYACAK MI?

Meteoroloji uzmanları İstanbul'da çok şiddetli bir kar yağışının yaklaştığını bu nedenle öğrencilerin yarıyıl tatilinin uzama ihtimali olduğunu açıkladı.

Kar fırtınası ve vorteks oluşmasının muhtemel olduğunu belirten uzmanlar saatler içerisinde yüksek bir kar birikiminin de olabileceğini ve bununla birlikte yarıyıl tatilinin de uzayabileceği konusunda söylentiler oluştu.

Kar yağışının keyfini çıkarmayı planlayan öğrenci ve velilerin bir gözü de illerin valiliklerinden gelecek olan tatil haberlerinde olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading