Yandex Metrica

Getir kurye maaşı ne kadar 2022? Getir kurye nasıl olunur?

Getir kurye maaşı ne kadar 2022? Getir kurye nasıl olunur?

Getir kurye maaşları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İnternette 'Getir kurye maaşı ne kadar 2022? Getir kurye nasıl olunur?' diye aramalar yapılıyor. Peki Getir kurye maaşı ne kadar 2022? Getir kurye nasıl olunur?

Yaşam

01.02.2024, 01:04

Getir kurye maaşları internette en çok arananlar arasına girdi. Vatandaşlar 'Getir kurye maaşı ne kadar 2022? Getir kurye nasıl olunur?' araması yapıyor. Peki Getir kurye maaşı ne kadar 2022? Getir kurye nasıl olunur?

Ünlü oyuncundan bir kötü haber daha! Durumu iyi denilerek taburcu edilmişti Ankara'ya sevk edildi! Ünlü oyuncundan bir kötü haber daha! Durumu iyi denilerek taburcu... Haberi Görüntüle

GETİR KURYE MAAŞI NE KADAR 2022?

Getir’de kurye maaşları genellikle asgari ücret oluyor. Asgari geçim indirimi, yemek, paket başı ödeme ve sağlık sigortası yapılıyor fakat kendi motoru ile çalışanlar ise mesai ve bahşişler de hesaba katıldığında yaklaşık 8.000’den 15.000 TL’ye kadar yükselebiliyor.

Bu durumda çalışanlar ortalama olarak asgari ücret 4500 TL ve 610 TL ek Multinet ödemesi alıyor. Fazla mesai ödemeleri ve mesai saatleri haricindeki mesai saatleri için de yapılıyor. Bu ödemelerle birlikte ücretler 6.000 TL’ye yükselmektedir.

Tabii ki dağıtım yaptığımız paket sayısı çoğaldıkça alınan tutar da yükselecek.

Maaşlı olarak çalıştığınızda motor ve motorun yakıtı çalışacağınız firmaya aittir.

Ayrıca alacağınız online bahşişler de ekstra olarak maaşa ekleniyor.

Hafta sonu yapılan kampanyalar için dağıttığınız paketler için de Getir üzerinden kullanabileceğiniz alışveriş çekleri veriliyor.

Dünya bu cezayı konuşuyor! Ünlü rapçi İran'da idam cezasına mahkum edildi! Dünya bu cezayı konuşuyor! Ünlü rapçi İran'da idam cezasına mahkum... Haberi Görüntüle

GETİR KURYE NASIL OLUNUR?

Getir kuryesi olmak için Getir uygulamasının kurye bölümündeki başvuru formunu doldurarak ya da bulunduğunuz şehirdeki Getir bürolarında bulunan insan kaynakları departmanına giderek yüz yüze iş başvurusunda bulunmanız gerekmektedir.

Başvuru esnasında istenen belgeler:

İkametgah belgesi
Adli sicil kaydı
Fotoğraf

Online başvuruda bilgilerinizin doğruluğunu kontrol ettikten sonra telefon numaranıza gelen onay kodu ile işleminizi bitirebiilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading