Yandex Metrica

Ekin Su Cülcüloğlu kimdir? Ekin Su Cülcüloğlu kaç yaşında, nereli? Ekin Su Cülcüloğlu hangi dizilerde oynadı?

Ekin Su Cülcüloğlu kimdir? Ekin Su Cülcüloğlu kaç yaşında, nereli? Ekin Su Cülcüloğlu hangi dizilerde oynadı?

Ekin Su Cülcüloğlu internette araştırılmaya başladı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta oynayan oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, 6 Haziran 2022 tarihinde Love Island (Aşk Adası) adlı flört yarışmasına katılacak. Bu haberden sonra Ekin Su Cülcüloğlu hayatı merak edildi. Peki Ekin Su Cülcüloğlu kimdir? Ekin Su Cülcüloğlu kaç yaşında, nereli? Ekin Su Cülcüloğlu hangi dizilerde oynadı?

Yaşam

16.03.2024, 13:46

Ekin Su Cülcüloğlu, İngiltere' de yayımlanan Love Island isimli yarışma programına katılacak. Oyuncu Cülcüloğlu, 6 Haziran 2022 Pazartesi günü program başladığında villaya gidecek.  Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta oynayan oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu bu haber sonrasında internette araştırılmaya başladı. Peki Ekin Su Cülcüloğlu kimdir? Ekin Su Cülcüloğlu kaç yaşında, nereli? Ekin Su Cülcüloğlu hangi dizilerde oynadı?

Türkiye'nin konuştuğu olaya sanat camiasından bir tepki daha! Nilgün Belgün'den Suphiye Orancı yorumu: Başıma bir şey gelmeyecekse... Türkiye'nin konuştuğu olaya sanat camiasından bir tepki daha! Nilgün Belgün'den... Haberi Görüntüle

EKİN SU CÜLCÜLOĞLU KİMDİR?

Ekin Su 1996 yılında Ankara'da doğdu. Bilkent Üniversitesi, Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksek Okulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü mezunu olan Ekin Su Cülcüloğlu 1,77 cm boyundadır. Daha önce modellik yapan Ekin Su, ilk kez Kuzey Yıldızı İlk aşk dizisi oynadı.

Ekin Su Cülcüloğlu, 2017 yılında Miss Turkey  yarışmasına katıldı fakat dereceye giremedi. Ekin Su Cülcüloğlu, şimdi de ilk kez Kuzay Yıldız’ı isimli dizide oynadı.

Ekin Su, birçok defilede model olarak bulundu. Benimle Söyle isimli yarışmasında jürilik yaptı

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading