Yandex Metrica

BDDK 30 idari personel alımı yapacak

BDDK 30 idari personel alımı yapacak

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, memur, mühendis, sekreter, tekniker, teknisyen ve şoför alımı yapacak. 

Yaşam

06.02.2024, 12:08

BDDK personel alımı gerçeleştirecek. Kamu hizmetine ilk defa kurumda çalışmaya başlayacak olan adaylar arasından giriş sınavı sonuçlarına göre idari personel alımı yapılacak.

Herkes ekonomist oldu! Gayrimenkul zengini ünlü şarkıcıdan dikkat çeken emekli maaşı yorumu! Herkes ekonomist oldu! Gayrimenkul zengini ünlü şarkıcıdan dikkat çeken emekli... Haberi Görüntüle

SINAV UYGULANACAK

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; giriş sınavı, “Memur”, “Mühendis”, “Sekreter”, “Tekniker” ve “Teknisyen” kadroları için sözlü sınav şeklinde; “Şoför” kadrosu için ise uygulamalı ve sözlü sınav şeklinde iki aşamalı olarak yapılacak.

Gizlice fotoğrafları çekilmişti! Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın ikilisinden bomba açıklama! Gizlice fotoğrafları çekilmişti! Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın ikilisinden bomba... Haberi Görüntüle

BAŞVURU TARİHLERİ BELİRLENDİ

Adaylar başvurularını 7 - 19 Eylül 2022 tarihleri arasında saat 23:59:59’a kadar e-Devlet üzerinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden giriş yaparak, belirtilen takvimde aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak gerçekleştirecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading