Yandex Metrica

Arife günü noterler açık mı? 8 Temmuz Cuma günü noterler çalışıyor mu?

Arife günü noterler açık mı? 8 Temmuz Cuma günü noterler çalışıyor mu?

Kurban Bayramı için geri sayım devam ediyor. Kurban Bayramı Arife günü bu sene cuma gününe denk geliyor. Vatandaşlar Arife günü noterler açık mı diye merak ediyor. Peki Arife günü noterler açık mı? 8 Temmuz Cuma günü noterler çalışıyor mu?

Yaşam

23.01.2024, 19:30

Kurban Bayramı için sayılı günler kaldı. Vatandaşlar Arife gününde noterler açık mı diye merak ediyor. Bu sene Kurban Bayramı Arife günü 8 Temmuz 2022 Cuma günü olacak. İnternette Arife günü noterler çalışıyor mu diye araştırılıyor. Peki Arife günü noterler açık mı? 8 Temmuz Cuma günü noterler çalışıyor mu?

'Sübyancı'ya mahkemeden rekor tazminat: Tam 7 milyon 200 bin lira! 'Sübyancı'ya mahkemeden rekor tazminat: Tam 7 milyon 200 bin lira! Haberi Görüntüle

ARİFE GÜNÜ NOTERLER AÇIK MI?

Kurban Bayramı Arife günü noterlerin açık olup olmadığı sorgulanıyor. Kurban Bayramı tatili, Arife günü ile beraber toplamda 4,5 gün olarak kutlanacak. Noterler, Arife günü her sene yarım gün çalışmaktadır. Bu sebeple 8 Temmuz 2022 Cuma gününe denk gelen Arife gününde noterler öğlene kadar çalışacak.

Noterler öğleden sonra kapalı olup çalışmayacaktır.

18 Nisan Adana Ferhat Göçer konseri saat kaçta başlayacak? Konser nerede yapılacak? 18 Nisan Adana Ferhat Göçer konseri saat kaçta başlayacak? Konser... Haberi Görüntüle

2022 RESMİ TATİLLER

Yılbaşı: 1 Ocak Cumartesi

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı: 23 Nisan Cumartesi

Emek ve Dayanışma Günü: 1 Mayıs Pazar

Ramazan Bayramı: 2-4 Mayıs Pazartesi - Çarşamba

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı: 19 Mayıs Perşembe

Kurban Bayramı: 9 - 12 Temmuz Cumartesi - Salı

Demokrasi Bayramı: 15 Temmuz Cuma

Zafer Bayramı: 30 Ağustos Salı

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading