Yandex Metrica

Sitede Ara

Hadise'nin parası duyanların çenesini yordu! 3 reklam filminden alacağı ücret dudak uçuklattı!

Hadise'nin parası duyanların çenesini yordu! 3 reklam filminden alacağı ücret dudak uçuklattı!

Türkiye'nin en çok dinlenen kadın şarkıcılarınadn Hadise 2024 yılı için 3 markayla daha sözleşme imzaladı. Ünlü şarkıcı oynadığı birçok reklam filminden alacağı ücreti duyanlar ise kulaklarına inanamadı.

Yaşam

16.05.2024, 21:18

'Aşk Kaç Beden Giyer', 'Prenses', 'Neredesin Aşkım', 'Düm Tek Tek', 'Evlenmeliyiz', 'Feryat' gibi şarkıları seslendiren 38 yaşındaki ünlü şarıkıcı Hadise yine çok konuşulmaya devam ediyor.

Ünlü şarkıcı bu kez özel hayatıyla değil iş hayatıyla gündeme gelmeyi başardı.

Melis Sezen'den dans görünümlü kalça şovu! Festivali salladı Melis Sezen'den dans görünümlü kalça şovu! Festivali salladı Haberi Görüntüle

3 BÜYÜK MARKAYLA ANLAŞTI

Hadise'nin 2024 yılı için 3 firmayla daha anlaştığı öğrenildi.

Ünlü şarkıcının bir mücevher firması ve iki diğer farklı firma ile 1 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenilirken alacağı ücret ise belli oldu.

Cezaevi firarileri için yolun sonu! Çiftlik evinde yakalandılar! Cezaevi firarileri için yolun sonu! Çiftlik evinde yakalandılar! Haberi Görüntüle

ALACAĞI ÜCRET DUDAK UÇUKLATTI

Aramızda Kalmasın da yer alan habere göre, Hadise'nin her bir reklamdan 3'er milyon dolar toplamda ise 300 milyon liradan fazla para kazanacağı öğrenildi. 

Ayrıca ünlü şarkıcının bahar ve yaz ayında da 95 konsere çıkacağı ve konserleren ise 237 buçuk milyon lira kazanacağı öğrenildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading