Yandex Metrica

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın galibi kim oldu 29 Mart? Yemekteyiz bu haftanın birincisi kim?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın galibi kim oldu 29 Mart? Yemekteyiz bu haftanın birincisi kim?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı, hafta içi her gün düzenli olarak ekrana geliyor ve haftanın birincisi büyük ödül olan 75 bin TL'nin sahibi oluyor. Programda haftanın birincisi, kazananın cuma günleri açıklanmasıyla belirleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın galibi kim oldu 29 Mart? Yemekteyiz bu haftanın birincisi kim?

Gündem

10.04.2024, 08:58

TV8'in popüler yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, haftanın final bölümüyle ekranlarda yerini alıyor. Bugünün bölümünde haftanın birincisi belirlenecek. Programın sunuculuğunu üstlenen Zuhal Topal'ın sunuculuğunda, diğer yarışmacılardan daha yüksek puan alan kişi, 75 bin TL değerindeki büyük ödülün sahibi olacak.  Yarışmanın kazananı, haftanın son iş günü olan cuma günleri açıklanmaktadır. Bu haftanın ise kazananı belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın galibi kim oldu 29 Mart? Yemekteyiz bu haftanın birincisi kim?

Dalton çetesi nedir? Can Dalton kimdir? Dalton çetesi nedir? Can Dalton kimdir? Haberi Görüntüle

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ'DE HAFTANIN GALİBİ KİM OLDU 29 MART?

Bugünün Zuhal Topal'la Yemekteyiz bölümünde birincinin henüz belirlenmediği Akşam saatlerinde kazananın isminin açıklanması bekleniyor. Açıklandığı vakit haberimizi güncelleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading