Yandex Metrica

Ziraat Bankası emekli maaş promosyonlar ne kadar, kaç TL oldu? Ziraat Bankası emekli maaş promosyon güncellemesi nereden, nasıl yapılıyor?

Ziraat Bankası emekli maaş promosyonlar ne kadar, kaç TL oldu? Ziraat Bankası emekli maaş promosyon güncellemesi nereden, nasıl yapılıyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre, kamu bankalarının emekli maaş promosyon ödemeleri, emekli maaş tutarına bağlı olarak 8 ila 12 bin lira arasında değişeceği belirtilmişti. Bu duyuru sonrasında, Ziraat Bankası aracılığıyla emekli maaş promosyonu alan emekliler, promosyon tutarlarını öğrenmek için araştırmalara başladılar. Peki, Ziraat Bankası emekli maaş promosyonlar ne kadar, kaç TL oldu? Ziraat Bankası emekli maaş promosyon güncellemesi nereden, nasıl yapılıyor?

Gündem

09.04.2024, 21:39

Ziraat Bankası, emekli maaş promosyon ödemelerini 8 ila 12 bin lira arasında değişen tutarlara yükseltti. Bu gelişmenin ardından, Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan emekliler, yapılacak olan maaş promosyon tutarlarını merak etmeye başladılar. Peki, Ziraat Bankası emekli maaş promosyonlar ne kadar, kaç TL oldu? Ziraat Bankası emekli maaş promosyon güncellemesi nereden, nasıl yapılıyor?

Türkiye'nin çocuk nüfusunda dikkat çeken düşüş! TÜİK'ten 2080 için çarpıcı tahmin! Türkiye'nin çocuk nüfusunda dikkat çeken düşüş! TÜİK'ten 2080 için çarpıcı... Haberi Görüntüle

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONLAR NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Ziraat Bankası tarafından emeklilere yapılacak promosyon ödeme tutarları aşağıdaki gibi açıklandı;

10.000 TL'ye kadar olan maaş alanlara (10.000 TL hariç): 5.000 TL

10.000 TL ile 15.000 TL arasında maaş alanlara (15.000 TL hariç): 8.000 TL

15.000 TL ile 20.000 TL arasında maaş alanlara (20.000 TL hariç): 10.000 TL

20.000 TL ve daha fazla maaş alanlara: 12.000 TL

İBB’nin desteklediği İstanbul Film Festivali’nde LGBT propagandası: Nerdesin aşkım İBB’nin desteklediği İstanbul Film Festivali’nde LGBT propagandası: Nerdesin aşkım Haberi Görüntüle

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYON GÜNCELLEMESİ NEREDEN, NASIL YAPILIYOR?

Banka promosyonu başvuruları, ilgili bankanın şubelerinden, internet bankacılığı, mobil uygulama üzerinden, ATM'lerden ve SMS yöntemiyle gerçekleştirilebilir. Promosyon ödemelerinden faydalanabilmek için, maaş ödemelerinin 3 yıl boyunca ilgili bankadan yapılacağına dair bir taahhüt verilmesi gerekmektedir.

Bugünden itibaren kamu bankaları, promosyon güncelleme başvurularını almaya başladı. Başvuru sürecini tamamlayan emeklilerin promosyon ödemeleri ise 28 Mart tarihinden itibaren hesaplarına yatırılmaya başlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading