Yandex Metrica

Yarım kalan hikayeler mezarlara asıldı! Deprem bölgesindeki görüntüler yürek burktu

Yarım kalan hikayeler mezarlara asıldı! Deprem bölgesindeki görüntüler yürek burktu

Kahramanmaraş merkezli çifte depremlerde yaşamını yitirenlerin yarım kalan hikayeleri mezarlara yansıdı. Mezarlara bırakılan ve depremde ölenlere ait eşyalar yürekleri dağladı.

Gündem

08.02.2024, 22:56

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7 şiddetindeki ve Kahramanmaraş Elbistan merkezli 7.6 şiddetindeki depremlerin üzerinden 15 gün geçti.

Hayatını kaybedenlerin sayısı 41 bini geçerken arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Prof. Dr. Süheyl Batum ne iş yapıyor, kimdir? GS başkan adayı Süheyl Batum kaç yaşında, nereli? Prof. Dr. Süheyl Batum ne iş yapıyor, kimdir? GS başkan... Haberi Görüntüle

YARIM KALAN HİKAYELER MEZARLIKLARA YANSIDI

Çifte depremin vurduğu Gaziantep'in İslahiye ilçesinde vefat edenlerden yaklaşık 300'ü İslahiye Asri mezarlıkta oluşturulan mezarlıklara defnedildi. Büyük acının yaşandığı depremlerde vefat edenlerin yarım kalan hikayeleri mezarlıklara da yansıdı.

Üsküdar'da işçi kıyımı! Eski başkan açıkladı: Onlarca kişi işten çıkartıldı! Üsküdar'da işçi kıyımı! Eski başkan açıkladı: Onlarca kişi işten çıkartıldı! Haberi Görüntüle

İSİMLERİ ARAPÇA HARFLERLE YAZILDI

Aynı soy isimden yan yana 6-7 kişinin yattığı mezarlar ilçedeki yıkımda enkaz altında yok olan ailelerin tanığı oldu. İsimleri Arapça harflerle yazılmış Suriyelilerin de yan yana defnedildiği mezarlara yarım kalan hikayeler de yansıdı.

Lokum dağıtır gibi eşe-dosta makam koltuğu: İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan Veli Ağababa'ya torpil kıyağı Lokum dağıtır gibi eşe-dosta makam koltuğu: İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan... Haberi Görüntüle

MEZAR TAŞLARINA BEYAZ DUVAKLAR BAĞLANDI

Bazı mezarların üzerine battaniye örtülürken, kim mezar taşlarına ise depremzedelerin enkaz altından kurtarılan bere, eşarp, atkı tişört gibi kişisel eşyaları da mezar taşına giydirildi. Depremde ölen gelinlik çağındaki kızların mezar taşlarına beyaz duvaklar bağlanırken, okulları yarım kalan öğrencilerin mezarlarında ise bırakılan kalemler yer aldı.

29 Nisan bugün Kabine Toplantısı var mı? Öğretmen atama kontenjan ve branş dağılımı bugün açıklanacak mı? 29 Nisan bugün Kabine Toplantısı var mı? Öğretmen atama kontenjan... Haberi Görüntüle

BAŞSAĞLIĞI NOTU DUYGULANDIRDI

Depremden sağ kurtarılan bir çocuğun ise Emir adındaki bir arkadaşının mezar taşına bıraktığı başsağlığı notu ise görenleri duygulandırdı. Mezarlardan bazılarında ise dikili zeytin fidanları dikkat çekti. 







Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading