Yandex Metrica

29 Nisan bugün Kabine Toplantısı var mı? Öğretmen atama kontenjan ve branş dağılımı bugün açıklanacak mı?

29 Nisan bugün Kabine Toplantısı var mı? Öğretmen atama kontenjan ve branş dağılımı bugün açıklanacak mı?

Kabine Toplantısı tarihi atama bekleyen öğretmen adayları tarafından heyecanla takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmen atamalarına ilişkin rakamın belli olduğunu açıklamanın Kabine Toplantısı'nda yapılacağını açıklamıştı. 29 Nisan bugün Kabine Toplantısı var mı? Öğretmen atama kontenjan ve branş dağılımı bugün açıklanacak mı? soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

29.04.2024, 23:14

29 Nisan bugün Kabine Toplantısı var mı? Öğretmen atama kontenjan ve branş dağılımı bugün açıklanacak mı sorularının yanıtı atama bekleyen öğretmen adayları tarafından yakından takip ediliyor. Nisan ayının sonlarına doğru gelindikçe öğretmen atamaları konusunda halen takvim belli olmadı. Öğretmen atamaları konusunda Bakan Tekin'den gelen açıklama sonrası gözler Kabine Toplantısı'na çevrildi.

Ayten Gökçer kaç yaşında vefat etti? Ayten Gökçer kimdir? Ayten Gökçer kaç yaşında vefat etti? Ayten Gökçer kimdir? Haberi Görüntüle

29 NİSAN BUGÜN KABİNE TOPLANTISI VAR MI?

Öğretmen atamaları konusunda açıklamalarda bulunan Yusuf Tekin atama sayılarının belli olduğunu vurgulayarak açıklama için Kabine Toplantısı'nı işaret etmişti. Atama bekleyen on binlerce öğretmen adayı ise 29 Nisan bugün Kabine Toplantısı var mı? Öğretmen atama kontenjan ve branş dağılımı bugün açıklanacak mı? sorularına yanıt aramaya başladı. En son 16 Nisan'da yapılan Kabine Toplantısı'nın bugün 29 Nisan yada 30 Nisan'da yapılması bekleniyor. Konuya dair resmi bir açıklama henüz gelmedi.

İstanbul Boğazı'nda büyük tehlike: Gemi trafiği askıya alındı İstanbul Boğazı'nda büyük tehlike: Gemi trafiği askıya alındı Haberi Görüntüle

KABİNE TOPLATNISI BUGÜN YAPILACAK MI?

Toplantı tarihi ve saati için resmi bir açıklama gelmedi. Nisan ayının 2. toplanısının 29 yada 30 Nisan'da olması bekleniyor. 

Bu akşam (11 Mayıs) neden maç yok? Galatasaray, Fenerbahçe'nin maçı ne zaman? Bu akşam (11 Mayıs) neden maç yok? Galatasaray, Fenerbahçe'nin maçı... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN ATAMALARI İÇİN GÖZLER KABİNE TOPLANTISI'NDA

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmen atamalarına ilişkin yaptığı açıklamada "Biz ihtiyaçlarımızı tamamladık. Hazine ve Maliye Bakanlığımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızla rakamı belirleyeceğiz. Biz rakamda uzlaştık zaten. Önümüzdeki hafta eğer Kabine Toplantısı olursa o gün açıklanmış olacak." demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Loading