Yandex Metrica

'Vatan' dedi, 'PKK' dedi, 'FETÖ' dedi! Bay Kemal takiyede kendini aştı

14 Mayıs hezimetinin ardından reklam ekibini kapı dışarı eden Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu öncesi takiyede sınır tanımayacağını şimdiden ilan etti.

Gündem

23.01.2024, 20:54

14 Mayıs hezimeti sonrası reklam ajansını değiştiren Kemal Kılıçdaroğlu, arkasına Mustafa Kemal Atatürk portresini alıp kamera karşısına geçti. Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya özgürlük vaat etmeyi bıraktığı görülen Kılıçdaroğlu, bol bol 'vatan' vurgusu yaptı. 

İkinci tur için takiyyede sınır tanımayacağını belli eden Kılıçdaroğlu uzun süredir ilk kez 'PKK' ve 'FETÖ' ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, ortakları HDP/Yeşil Sol'u küstürmemek için şehitlere yönelik taziye mesajlarında bile PKK ifadesini kullanmıyordu. 

14 Mayıs öncesi verdiği mesajlarda FETÖ'cüleri devlet kurumlarında yeniden işe alacağını üzerine basa basa vaat eden Kılıçdaroğlu, son klibinde bu örgütün Amerika ile birlikte Türk ordusuna kumpas kurduğunu itiraf etti. 

Türkiye'de ekonominin iplerini teslim etmek üzere Amerikalı Jeremy Rifkin'le anlaşan ve bu kişiye büyük paralar ödeyen Kılıçdaroğlu, son klibinde hükümeti Amerika ile işbirliği yapmakla suçladı. 

Ajans değiştirdikten sonra Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının her saniyesinden ayrı bir çelişki döküldü. Seçimden önce mültecilerin zorla gönderilmesine karşı olduğunu söyleyen 'hafız' Kılıçdaroğlu, bu kez "Biz bu vatanı sokakta bulmadık" diyerek sığınmacıların zorla gönderileceğini imâ etti. 

Kadınla kadın ve erkekle erkeğin evliliğini desteklediği bilinen LGBT savunucusu Kılıçdaroğlu, eşcinselliğe karşı ailenin önemine vurgu yapan Cumhur İttifakı'nı 'kadınları eşya gibi görmekle' suçladı.

Ülkeyi bölmek isteyen PKK'nın siyasi uzantılarıyla pazarlıklarını telaşla gizleme uğraşındaki Kılıçdaroğlu, aynı zamanda Cumhur İttifakı üyesi HÜDA-PAR'a 'domuzbağcı' diyerek Sinan Oğan destekçilerine selam çaktı. 

Kılıçdaroğlu, destekçilerinin 28 Mayıs'ta sandığa gitmeyeceği yönündeki endişelerini de gizlemedi. "Vatanını seven sandığa gitsin" diyen CHP Lideri, 'ayağa kalkın' dediği gençleri oy kullanmaya çağırdı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading