Yandex Metrica

Ümit Özdağ'dan kritik Kılıçdaroğlu açıklaması! Zafer Partisi yola hangi ittifakla devam edecek?

Ümit Özdağ'dan kritik Kılıçdaroğlu açıklaması! Zafer Partisi yola hangi ittifakla devam edecek?

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ 2.tur seçimleri öncesi hangi ittifaka destek vereceğini yarın açıklayacak. Konuyla alakalı açıklama yapan Özdağ, "Şu ana kadar olumlu gelişen süreci son aşamada da olumlu gerçekleştireceğimize inanıyoruz" değerlendirmesinde bulunan Özdağ, "Bunu başarabilirsek" diyerek yarın Kılıçdaroğlu ortak açıklama yapabileceklerinin sinyalini verdi.

Gündem

23.01.2024, 22:21

Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek kararının ardından gözler ATA ittifakı kurucularından olan Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ'a çevrilmişti. Özdağ gün içerisinde yaptığı basın toplantısında sürecin olumlu olarak devam ettiğini belirterek net kararın yarın açıklanacağını söyledi. 

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, "Kararımızı bildirmek üzere bu toplantıyı düzenliyorduk. Yürüyen bir süreç var. Henüz sonuçlanmadığı için bugün akşam sayın Kılıçdaroğlu ile Hatay dönüşü bir toplantı daha yapacağız" dedi.

İstiklal Marşı'nın okunmasını kabul etmediler! DEM Parti'li Mardin Belediyesi'nde büyük rezillik! İstiklal Marşı'nın okunmasını kabul etmediler! DEM Parti'li Mardin Belediyesi'nde büyük... Haberi Görüntüle

"PROTOKOL GÖRÜŞMELERİNİ BÜYÜK ÖLÇÜDE İLERLETTİK"

Sözlerine devam eden Özdağ, "Bu toplantıda halen üzerinde görüşmekte olduğumuz ve Türkiye'nin güvenliğini sağayacak, 13 milyon sığınmacı ve kaçağın 1 senede vatanlarına dönmesini güvence altına alacak, sığınmacıların ekonomik maliyetinin artık Türk halkının sırtından atılmasını temin edecek ama aynı zamanda Cumhuriyet'imizin kuruluş esaslarını, Anayasa'nın ilk 4 maddesini ve 66. maddeyi güvence altına alacak ve PKK, FETÖ, IŞİD gibi terör örgütleriyle de sıfır tolerans ilkesine dayalı bir mücadeleyi öngören protokol görüşmelerini büyük ölçüde ilerlettik. Ama nihayetlenmedi. Nihayetlenmesi ve imzaya bağlanması için yüz yüze bazı görüşmeler yapılması gerekiyor" dedi.

Rönesans (RGYAS) ne zaman, hangi tarihte işlem görecek? Rönesans (RGYAS) ne zaman, hangi tarihte işlem görecek? Haberi Görüntüle

"YARIN SAAT 11'DE AÇIKLAMA YAPACAĞIZ"

Ümit Özdağ, "Yüz yüze görüşmeleri bu gece gerçekleştireceğiz inşallah. Burada da şu ana kadar olumlu gelişen süreci son aşamada da olumlu gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Bunu başarabilirsek yarın saat 11'de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile burada açıklama yapmayı planlıyoruz" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir kimdir? Murat Emir nereli, kaç yaşında? CHP Grup Başkanvekili Murat Emir kimdir? Murat Emir nereli, kaç... Haberi Görüntüle

SİNAN OĞAN' AÇIKLAMASI

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, "Biz Sinan bey ile yola çıkarken cehennemin kapılarını kapatmak için yola çıktık. Bunun için hala çalışıyoruz." dedi.

Elif Vurgun kimdir? Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun ne iş yapıyor? Elif Vurgun kimdir? Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun ne iş... Haberi Görüntüle

TERÖR VURGUSU

Sözlerine devam eden Özdağ, "Terörle bağlantılı yerel yöneticilerin yerine devlet görevlilerinin kayyum olarak atanması imkanı her zaman olmalıdır. Zafer Partisi'nin olduğu yerde terörle mücadele ve Türkiye'nin güvenliği güvence altındadır." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading