Yandex Metrica

Türkiye'nin konuştuğu para kulesi trafiğinde skandal savunma: Valizde 20 bin TL vardı!

Türkiye'nin konuştuğu para kulesi trafiğinde skandal savunma: Valizde 20 bin TL vardı!

Seçim arefesine girdiğimiz bu günlerde siyasetin ve Türkiye'nin gündeminde CHP'lilerin paradan kule yaptığı görüntüler konuşulmaya devam ediliyor. Savcılığın soruşturma başlattığı görüntülerde ismi geçen kişiler savcılığa tek tek hesap veriyor. Elde edilen yeni görüntülerde Küçükçekmece'nin CHP'li Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin oğlu Serkan Çebi'nin de orada olduğu ortaya çıktı. Savcılık, Çebi’nin oğlu Serkan Çebi’nin ifadesi için talimat vermişti. Baba Çebi, oğlunu oraya kendisinin gönderdiğini söyleyerek taşınan valizde ise sadece 20 bin lira olduğunu belirterek skandal bir savunmada bulundu.   

Gündem

01.04.2024, 15:01

31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler seçimlerine günler kala Türkiye CHP'deki para sayma görüntülerini konuşmaya devam ediyor. Paradan kulelerin yapıldığı görüntülere dair neredeyse her gün yeni bilgiler, yeni isimler kamuoyunun gündemine geliyor. Sosyal medyada yer alan yeni görüntüler ise skandalın boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi. CHP Genel Merkezi, İBB, İl Başkanlığı, Beylikdüzü Belediyesi ve İmamoğlu İnşaat'ın ardından olaya şimdi de Küçükçekmece Belediyesi dahil oldu. Yeni görüntülerde Küçükçekmece'nin CHP'li Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin oğlu Serkan Çebi'nin de paraları getirenlerden biri olduğu ve paraları saydığı görüldü. Başkan Çebi, oğlunun valizle taşıdığı parayı kendisinin gönderdiğini söyledi.

Okullarda ikinci dönem ne zaman bitecek? Okullar ne zaman kapanacak? Okullarda ikinci dönem ne zaman bitecek? Okullar ne zaman kapanacak? Haberi Görüntüle

'ŞAİBELİ BİR İŞLEM YOK'

Başkan Çebi kulelerin yapıldığı parayla ilgili olarak,"Partiden, il binasının satın alındığı ancak bazı tadilat ve tamir ihtiyacı olduğu, binanın eksikleri bulunduğu ifade ederek, bizden yardım talep edildi. Ben de diğerleri gibi para gönderdim. Valizde 20 bin TL vardı. Partiyle hiçbir ilgisi olmayan oğluma verdiğim 20 bin TL'yi konumu atılan adrese gönderdim. Bu kadar büyütülecek bir konu değil. Şaibeli bir işlem yok" dedi.

Galatasaray kaç maç kazanırsa şampiyon olur? 2024 Galatasaray'ın şampiyon olmak için kaç puan alması lazım? Galatasaray kaç maç kazanırsa şampiyon olur? 2024 Galatasaray'ın şampiyon olmak... Haberi Görüntüle

'20 BİN TL CEBE GİRECEK KADAR KÜÇÜK BİR BALYA'

Ancak balya balya deste paraların yapıldığı görüntülerdeki valizde 20 bin TL olduğunu söylemek çok zor.Görüntüleri izleyen bir uzman, "Bu valizde 20 bin TL olması mümkün değil. 20 bin TL cebe girecek kadar küçük balya kadardır" açıklamasında bulundu.

Türkiye'den Pakistan'a taziye mesajı: 'Kardeş Pakistan halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz' Türkiye'den Pakistan'a taziye mesajı: 'Kardeş Pakistan halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz' Haberi Görüntüle

PARAYI KENDİSİNİN GÖNDERDİĞİNİ SÖYLEDİ 

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin oğlu Serkan Çebi'nin avukatlık ofisine para taşıdığının ortaya çıkmasından sonra Başkan Çebi, oğlunun valizle taşıdığı parayı kendisinin gönderdiğini söyledi.

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

1

1

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading