Yandex Metrica

Türkiye ile ABD arasında kritik görüşme! Bakan Akar'dan net operasyon mesajı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Akar ile Austin'in görüşmesinde ikili ve bölgesel savunma ile güvenlik konuları ele alındı. Bakan Akar iki ülkenin önemli müttefik olduğunu vurgulayarak meşru müdafaa kapsamında terör operasyonlarının yapıldığını belirtti. 

Gündem

23.01.2024, 20:07

Görüşmede Bakan Akar, Türkiye ve ABD'nin iki önemli müttefik olduğunu belirterek, "Milletimizin ve sınırlarımızın güvenliğini sağlamak üzere Birleşmiş Milletler Antlaşması'nın 51'inci Maddesinden doğan meşru müdafaa haklarımız kapsamında terörle mücadele operasyonlarının yapıldığı"nı bildirdi.

İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? Haberi Görüntüle

Ümit Özat hangi partinin başdanışmanı oldu? Ümit Özat siyasete mi girdi? Ümit Özat hangi partinin başdanışmanı oldu? Ümit Özat siyasete mi... Haberi Görüntüle

İŞ BİRLİĞİ VE DAYANIŞMA VURGUSU

Terörle mücadelede işbirliği ve dayanışmanın bölgesel ve küresel barış ve güvenliğe katkı sağlayacağını, bu kapsamda DEAŞ ve diğer tüm terör örgütlerine karşı işbirliğine hazır olunduğunu vurgulayan Akar, operasyonlarda tek hedefin teröristler olduğunu, koalisyon güçlerine veya sivillere zarar verilmesinin asla söz konusu olmadığını kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading