Yandex Metrica

Ümit Özat hangi partinin başdanışmanı oldu? Ümit Özat siyasete mi girdi?

Ümit Özat hangi partinin başdanışmanı oldu? Ümit Özat siyasete mi girdi?

Futbol sahalarında sergilediği liderlik ve yetenekleriyle tanınan Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından olan Ümit Özat, siyaset sahnesine adım attı. Peki, Ümit Özat hangi partinin başdanışmanı oldu? Ümit Özat siyasete mi girdi?

Gündem

30.04.2024, 08:51

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ümit Özat, siyaset sahnesine adım attı. Ümit Özdağ'ın lideri olduğu Zafer Partisi'nden siyasete atılan Özat'ın sosyal medya paylaşımı büyük ilgi gördü. Peki, Ümit Özat hangi partinin başdanışmanı oldu? Ümit Özat siyasete mi girdi?

Son dakika.... MEB'den deprem bölgesi için yeni karar! Öğretmenleri sevindirecek haber: Geri dönebilecekler Son dakika.... MEB'den deprem bölgesi için yeni karar! Öğretmenleri sevindirecek... Haberi Görüntüle

ÜMİT ÖZAT HANGİ PARTİNİN BAŞDANIŞMANI OLDU?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından Ümit Özat ile birlikte bir fotoğraf paylaştı. Özdağ, bu paylaşımında Ümit Özat'ın Zafer Partisi'nin Genel Başkan Spordan Sorumlu Başdanışmanı olduğunu duyurdu ve şu notu ekledi: "Fenerbahçe'nin eski kaptanı ve seçkin spor figürü Ümit Özat, Zafer Partisi'nin genel başkan spordan sorumlu başdanışmanı olarak görevine başlamıştır."

İbrahim Uslu kimdir? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim oldu? İbrahim Uslu kimdir? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim oldu? Haberi Görüntüle

ÜMİT ÖZAT KİMDİR?

Ümit Özat, Türk futbol dünyasının önde gelen isimlerinden biridir. Hem futbolculuk kariyerinde hem de teknik direktörlük yolunda önemli başarılar elde etmiştir. Futbolculuk kariyerine Ankaragücü'nde başlayan Özat, daha sonra birçok farklı Türk kulübünde forma giymiştir. Orta saha pozisyonunda oynayan Ümit Özat, ayrıca Türkiye Milli Takımı'nı da temsil etmiştir.

Ümit Özat, futbolculuk kariyerinden sonra teknik direktörlük alanına adım atmıştır. Farklı Türk kulüplerinde teknik direktörlük yapmış ve birçokında başarılı sonuçlar elde etmiştir. Kendine özgü futbol anlayışı ve liderlik vasıflarıyla tanınır. Özellikle Ankaragücü ve Gençlerbirliği gibi takımlarda önemli başarılara imza atmıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading