Yandex Metrica

Türkiye'de gaz merkezi nerede kurulacak? Erdoğan, o bölgeyi işaret etti

Türkiye'de gaz merkezi nerede kurulacak? Erdoğan, o bölgeyi işaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'de gaz merkezi planında da Trakya bölgesinin öne çıktığını söyledi.

Gündem

04.04.2024, 19:04

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATV/A Haber/A Para ortak canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalar yapıyor. Milyonları ilgilendiren konularla alakalı soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. 

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından o bölüm; 

Dehşet anları kamerada! Pitbull sahibine ve ailesine saldırdı: 3 kişi ölümden döndü Dehşet anları kamerada! Pitbull sahibine ve ailesine saldırdı: 3 kişi... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'YE GAZ MERKEZİ ÖNERİSİ: EN YAKIN MERKEZ TRAKYA BÖLGESİ GÖRÜLÜYOR

Putin'le yaptığımız görüşmede Bakanlığımız kapsamlı çalışmayı muhataplarıyla yapıyorlar. Şu an en yakın merkez Trakya bölgesi görülüyor. Oradan çıkış. Oradan Avrupa'ya dağıtımını yapmak mümkün olacak. Bunlar ilk tespitler. Zaten biz uzun zamandır enerji merkezi olma yolunda adım atıyoruz. Merkez olmak için de tek kaynak yeterli olmaz, belli bölgelere bunu dağıtmak durumundayız. Azeri gazıyla alakalı da gaz hatları var. Son Azerbaycan'a gidişimde bunları da İlham Bey'le görüştük. Ayrıca depolama tesislerimizi kuracağız. Karadeniz'deki gaz keşfi bize ayrı bir güç katacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading