Yandex Metrica

Turgut Altınok'tan mal varlığıyla ilgili haberlere yalanlama: 'Moral bozukluğu ve telaş içindeler'

Turgut Altınok'tan mal varlığıyla ilgili haberlere yalanlama: 'Moral bozukluğu ve telaş içindeler'

Cumhur İttifakı'nın ABB Başkan adayı Turgut Altınok, mal varlığıyla ilgili yapılan haberlere tepki gösterdi. Altınok, "Şahsımla ilgili mal beyanımı açıkladıktan sonra yapılan gerçek dışı, yalan ve iftira içerikli haberlerden biri Ankara'da TOGO Kuleleri'nde Sinan Aygün ile ortak olduğum, diğeri ise Antalya'da 600 evim bulunduğudur." ifadelerini kullandı.

Gündem

21.03.2024, 13:16

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, mal varlığıyla ilgili yapılan asılsız haberlere tepki gösterdi. 

"Şahsımla ilgili mal beyanımı açıkladıktan sonra yapılan gerçek dışı, yalan ve iftira içerikli haberlerden biri Ankara'da TOGO Kuleleri'nde Sinan Aygün ile ortak olduğum, diğeri ise Antalya'da 600 evim bulunduğudur." ifadelerini kullanan Altınok, her iki haberin de bir moral bozukluğu ve telaş içerisinde yaptırılmış manipülatif çabalar olduğunu belirtti. Altınok, "Yönlendirilmiş anket sonuçlarının aksine, sokakların ve Başkentimizin şahsıma olan teveccühü ve güveni yükselmiş, sonuçlar hızla lehimize dönmüştür ki, bu moral bozukluğu ve çaresizlik içerisinde seviyesizce uydurulmuş yalan haberler süratle servis edilmeye başlanmıştır." ifadelerine yer verdi.

Mal varlığını siyasete girmeden önce kazandığını ve bu mal varlığının hak edilmiş olduğunu hatırlatan Altınok, bunun tartışmasını yapmanın abesle iştigal olduğunu bildirdi. Altınok, mal varlığının belediye başkanlığı döneminde artmak yerine azaldığını kaydetti. 

İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? Haberi Görüntüle

YASAL SÜREÇ BAŞLATILACAK

Turgut Altınok, söz konusu haberlerin iftiralardan oluştuğunu dile getirerek "Hakkımda bu ve benzeri hayal ürünü, gerçek dışı, kötü niyetli, yalan ve iftira içeren, panik duygusuyla yaptırılan haberleri paylaşan, yayan, duyuranlar ve yorum yapan, her türlü yorumu yayan müfteriler hakkında, bu açıklamalarımdan sonra aynı çirkin davranışlara devam etmeleri halinde yasal süreç başlatılacaktır." bilgisini paylaştı.  Altınok ayrıca "Sayın Murat Ağırel hakkında iddia olarak ve kaynak göstermeden ve dahi şahsıma sorulmadan servis ettiği yalan haberler sebebiyle Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulacaktır." ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading