Yandex Metrica

Terör propagandası! Netflix'in '3 cisim problemi' dizisinde skandal: PKK'yı temsil eden ismi BM'ye soktular

Terör propagandası! Netflix'in '3 cisim problemi' dizisinde skandal: PKK'yı temsil eden ismi BM'ye soktular

Her fırsatta Türkiye'nin değerlerini yok sayan ABD merkezli dijital medya platformu Netflix’te şimdi de terör örgütü PKK'nın propagandası yapıldı. Netflix 3 Cisim Problemi adıyla yayınlanan 8 bölümlük dizide dünyayı kurtaracak üç isim arasında gösterilen ve giydiği terörist kıyafetleriyle büyük övgüler dizilen Leyla Ariç isimli karakter terör örgütünü temsil etti.

Gündem

26.04.2024, 23:51

Türkiye ve İslam değerlerini ayaklar altına alan yapımları ile sıkça tepkçi çeken dijital medya platformu Netflix'te PKK/YPG'nin reklamı yapıldı. 

Patiswiss CEO'su Elif Aslı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Patiswiss CEO'su Elif Aslı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Haberi Görüntüle

TERÖR REKLAMI YAPILDI

Netflix'te yayınlanan ve ABD merkezli "3 Cisim Problemi" adlı 8 bölümlük dizide açık açık terör örgütü PKK'nın reklamı yapıldı.

Antalya teleferik kazasında kaç kişi öldü? Ölü ve yaralı sayısı kaç? Antalya teleferik kazasında kaç kişi öldü? Ölü ve yaralı sayısı... Haberi Görüntüle

BM'YE TERÖRİST SOKTULAR, ÖVGÜLER DİZDİLER

Skandal dizinin "Wallfacer" isimli 8.bölümünde dünyayı kurtaracak 3 isim açıklandı. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda tanıtılan isimlerden PKK terör örgütü üyesi olarak lanse edilen ve terörist kıyafetleri giydirilen "Leyla Ariç" isimli karakter oldu. Karakteri Salem Murphy isimli oyuncu canlandırdı.

Derslar kısalacak mı 2024? Yeni müfredat ile ders saatleri kısalacak mı? Derslar kısalacak mı 2024? Yeni müfredat ile ders saatleri kısalacak... Haberi Görüntüle

IŞİD'E KARŞI MÜCADELE EDİLMİŞ GİBİ GÖSTERİLDİ

Söz konusu dizide geçen bir sahnede "Bayan Ariç, Rakka'da IŞİD'e karşı verdiği mücadele ile adını duyurdu" denilerek terör örgütü PKK ve teröristler meşrulaştırılmaya çalışıldı.

15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Portakal Çiçeği Karnavalı Haluk Levent Konseri ücretli mi, bedava mı? 15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

PKK'LI SAVAŞ USTASI OLARAK LANSE EDİLDİ

Öte yandan terörist rolü üstlenen Ariç'in asimetrik savaşlarda yer alma ve savaşları kazanma alanında olağanüstü bir tecrübeye sahip olduğunun da altı çizildi.

 

Habere Tepki Ver

2

8

1

1

2

0

0

4

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading