Yandex Metrica

Antalya teleferik kazasında kaç kişi öldü? Ölü ve yaralı sayısı kaç?

Antalya teleferik kazasında kaç kişi öldü? Ölü ve yaralı sayısı kaç?

Antalya'da meydana gelen teleferik faciasında hayatını kaybedenler ve çok sayıda yaralı olduğu bilgisi paylaşıldı. Teleferiklerde mahsur kalanların kuratılması için çalışmalar sürerken Sağlık Bakanı Koca'dan yaralıların durumuna dair açıklama geldi. Bayram sevincini yarıda bırakan kaza sonrası Antalya teleferik kazasında kaç kişi öldü? Ölü ve yaralı sayısı kaç? soruları gündeme geldi.

Gündem

24.04.2024, 07:54

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde Tünektepe Teleferik Tesisi'nde faaliyet gösteren teleferiktebir kabin henüz bilinmeyeb nedenlerden dolayı düştü. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda sağlık ekibi ve kurtarma ekibi sevk edildi. Bölgedeki teleferikte mahsur kalankların kurtarılması için de çalışmalar başladı. 

İsrail destekçi Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e İstanbul'da protesto şoku: Gazze'deki katliamı durdurun İsrail destekçi Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e İstanbul'da protesto şoku: Gazze'deki katliamı... Haberi Görüntüle

ANTALYA TELEFERİK'TE KAÇ KİŞİ ÖLDÜ, KAÇ KİŞİ YARALANDI?

Antalya'da meydana gelen teleferik faciasında ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 2'si çocuk 7 kişi de yaralandı. Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde sefer halinde olan teleferiğin düşmesi sunucu bölgede mahsur kalan yüzlerce kişi de kurtarma ekiplerince kurtarıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi İstanbul'da kabul etti: Gündem Gazze ve İsrail-İran gerilimi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi İstanbul'da kabul etti:... Haberi Görüntüle

ANTALYA'DA TELEFERİK NEDEN DÜŞTÜ?

Teleferiğin neden düştüğüne dair henüz resmi bir açıklama gelmedi.  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek teleferiğin yıllık ağır ve rutin bakımlarının yapıldığını söyledi.Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.  Teleferik kazası ihbarı üzerine bölgeye AFAD, polis, itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Arazinin dik ve taşlık olması nedeni ile ekipler bölgeye 1.5 saatte ulaştı.

Dilan Polat tahliye mi edildi, ne oldu? Dilan Polat çıktı mı? Dilan Polat tahliye mi edildi, ne oldu? Dilan Polat çıktı... Haberi Görüntüle

ÖLÜ VE YARALILARIN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

54 yaşındaki Memiş Gümüş kazada hayatını kaybetti. Özlem Şahin, Kaan Akgün, Fatih Gümüş, Keziban Çapar Gümüş, Lütfullah Kerim Gümüş, Herdem Eyüpoğlu ve Kırgızistan uyruklu Akmaral Abdyldaeva düşen teleferikte yaralandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamasında yaralıların sağlık durumunun ciddi olmadığını belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading