Yandex Metrica

Sitede Ara

Survivor Ezgi Avcı kimdir, memleketi neresi? Ezgi Avcı kaç yaşında, instagram adresi ne?

Survivor Ezgi Avcı kimdir, memleketi neresi? Ezgi Avcı kaç yaşında, instagram adresi ne?

Survivor yarışmasının yeni yarışmacısı Ezgi Avcı, izleyicilerin ilgi odağı haline geldi. Avcı'nın yaşını, nereli olduğunu ve daha fazlasını öğrenmek isteyenler için detaylar haberimizde. Peki, Survivor Ezgi Avcı kimdir, memleketi neresi? Ezgi Avcı kaç yaşında, instagram adresi ne?

Gündem

29.04.2024, 08:46

Sıkça magazin gündemine gelen ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Ezgi Avcı, merak edilen bir isim haline geldi. Ezgi Avcı'nın kim olduğu, hayatı ve biyografisi gibi konular araştırılmaya başlandı. Survivor yarışmasına yeni katılan Survivor Ezgi Avcı kimdir, memleketi neresi? Ezgi Avcı kaç yaşında, instagram adresi ne?

Birol Aydemir İYİ Parti'den ayrıldı mı, neden istifa etti? Birol Aydemir kimdir? Birol Aydemir İYİ Parti'den ayrıldı mı, neden istifa etti? Birol... Haberi Görüntüle

SURVİVOR EZGİ AVCI KİMDİR, MEMLEKETİ NERESİ?

1995 yılında İstanbul'da doğan Ezgi Avcı, 2013 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasında üçüncü olmuştur. Yarışmadan sonra mankenlik kariyerine adım atan Avcı, eğitimini Florida'da İşletme alanında tamamlamıştır.

Yurt dışında danışmanlık yapmayı hedefleyen ve kendi şirketini kurma planları yapan Ezgi Avcı, 1,79 metre boyunda ve 57 kilogram ağırlığındadır. Avcı, bu sezon Survivor 2016 Ünlüler takımında yarışmaktadır.

2013'te Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan Ezgi Avcı, yarışmayı üçüncü olarak tamamlamış ve o dönem birçok yapımcının dikkatini çekmiştir. Yarışmadan sonra bir süre mankenlik ve model olarak çalışan Avcı, eğitimine devam etmek için Türkiye'den ayrılarak ABD'ye gitmiş ve Florida'da işletme eğitimi almıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading