Yandex Metrica

Birol Aydemir İYİ Parti'den ayrıldı mı, neden istifa etti? Birol Aydemir kimdir?

Birol Aydemir İYİ Parti'den ayrıldı mı, neden istifa etti? Birol Aydemir kimdir?

Birol Aydemir hakkında merak edilenler bu yazıda yer alıyor. Aydemir'in hayatı, doğum yeri ve daha fazlasıyla ilgili detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, Birol Aydemir İYİ Parti'den ayrıldı mı, neden istifa etti? Birol Aydemir kimdir?

Gündem

02.05.2024, 14:23

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, sosyal medya hesabından partiden istifa ettiğini duyurarak, gerekçelerini sıraladı. Birol Aydemir'in kim olduğu merak ediliyor. Birçok kişi İyi Parti'den istifa eden Birol Aydemir'in hayatını ve kariyerini merak ediyor. Peki, Birol Aydemir İYİ Parti'den ayrıldı mı, neden istifa etti? Birol Aydemir kimdir?

Çevredekiler zor kurtardı! Yine başıboş sokak köpeği saldırısı: Küçük çocuğa saldırdılar! Çevredekiler zor kurtardı! Yine başıboş sokak köpeği saldırısı: Küçük çocuğa... Haberi Görüntüle

BİROL AYDEMİR KİMDİR?

1966 yılında Erzincan'da hayata gözlerini açan Aydemir, 1987 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümünden mezun oldu.

ABD, University of Delaware'de Ekonomi yüksek lisansını tamamladığı 1994 yılına kadar Türkiye Kalkınma Bankası'nda İktisadi Analiz ve Araştırmalar Müdürlüğü'nde Uzman Yardımcısı olarak görev yaptı. 1988 yılında Gümrük Müfettişi Yardımcılığına atanmış, 1989-2006 yıllarında ise Devlet Planlama Teşkilatı'nda çeşitli görevlerde bulunmuştur; Planlama Uzmanı, Daire Başkanı ve Müsteşar Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2006-2008 yıllarında Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı görevini üstlenmiş, ardından 2008-2009 yıllarında Washington Büyükelçiliği'nde Planlama Müşaviri olarak çalışmıştır. Temmuz 2009'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarlığı görevine atanmıştır.

23 Nisan bugün Ankara'da EGO otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında Ankara'da toplu taşıma otobüs-metro bedava mı? 23 Nisan bugün Ankara'da EGO otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk... Haberi Görüntüle

BİROL AYDEMİR İYİ PARTİ'DEN AYRILDI MI, NEDEN İSTİFA ETTİ?

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, sosyal medya hesabından partiden istifa ettiğini duyurarak, istifasının gerekçelerini açıkladı. Aydemir, yaptığı açıklamada, "İYİ Parti'deki görevlerimden ve üyeliğimden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgilerine sunarım." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading