Yandex Metrica

Şükrü Erdem kimdir? Şükrü Erdem nereli, kaç yaşında?

Şükrü Erdem kimdir? Şükrü Erdem nereli, kaç yaşında?

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem'in bebek katili terörist başı Abdullah Öcalan ile söylediği sözler büyük tepki çekti. Basına yansıyan gelişmelerin ardından Şükrü Erdem kimdir? Şükrü Erdem nereli, kaç yaşında? soruları gündeme geldi.

Gündem

23.04.2024, 21:11

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem'in kim olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Şükrü Erdem seçim çalışmaları kapsamında İzmir'de gittiği bir kahvehanede yaptığı konuşma ile gümdem oldu. Terörist başı bebek katili Abdullah Öcalan ile ilgili "Öcalan hain değildi. Bunu devlet kendi kendine canavar yaptı.Siz bir konuda bana güvenin. Adam hain değil." demesi herkesin tepkisini çekti. 

İsfahan İran'ın başkenti mi? İsfahan nerede, yüz ölçümü, nüfusu ne kadar? İsfahan İran'ın başkenti mi? İsfahan nerede, yüz ölçümü, nüfusu ne... Haberi Görüntüle

ŞÜKRÜ ERDEM KİMDİR?

Şükrü Erdem Bursa'da 1959 yılında dünyaya geldi. 

Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Mustafakemalpaşa'da eczacı olarak bir süre çalıştı. 

Daha sonra bölgede serbest müteahhitlik yapmaya başladı. İnşaat alanında çalışmaları olan Şükrü Erdem sporla da yakından ilgileniyor.

Mustafakemalpaşaspor'un bir dönem başkanlığını yapmıştır. 

Doğru Yol Partisi'ne (DYP) üye olarak siyaset yaşantısına başlayan Şükrü Erdem DYP listesinden Bursa ikinci bölge milletvekili olarak seçildi.

Ayrıca 1993 yılında Tansu Çiller hükümetinde, spordan sorumlu devlet bakanı olarak da görev yaptı.

Şükrü Erdem evli ve bir çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading