Yandex Metrica

Soyer'in İmamoğlu'ndan farkı yok! Seçim arifesinde İzmir'li vatandaşlar yine yolda kaldı!

5 yıl boyunca konserlere milyonlarca lira sarf eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir halkına sunamadığı hizmet vatandaşları canından bezdirdi. Sabah saatlerinde işe, okula gitmek için metroyu tercih eden vatandaşlar, arıza nedeniyle yine yollarda kaldı.   

Gündem

20.03.2024, 15:58

Sabah saatlerinde işe gitmek için metroya binmek isteyen İzmirli vatandaşla seferlerin aksamasıyla mağdur oldu. İstasyonda oluşan kalabalık, gelmeyen araca tepki gösterdi.

Eylem Tok'un suç ortağı tahliye oldu acılı baba isyan etti: Niye aldınız neden bıraktınız Eylem Tok'un suç ortağı tahliye oldu acılı baba isyan etti:... Haberi Görüntüle

İZMİR'İN İSTANBUL'DAN FARKI YOK 

CHP yönetimindeki büyükşehirlerde hizmet yetersizliği her geçen gün kronik sorun hale gelmeye başladı. İstanbul'dan alışık olduğumuz 'ulaşım çilesi' görüntüleri Tunç Soyer yönetimindeki İzmir'den de gelmeye başladı.

Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Çok sayıda terörist yok edildi Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR YOLDA KALMAKTAN BIKTI 

Bir yanda trafik sorunuyla mücadele eden vatandaşlar, yer altı ulaşımını tercih ederek metrolara yöneliyor. Ancak CHP yönetimindeki büyükşehirlerde vatandaşlar her gün yollarda kalmaktan bıktı. Genellikle İstanbul'dan alışık olduğumuz görüntüler bu kez görüntüler İzmir'den geldi. İstasyonda arızanın olması nedeniyle oluşan yoğun kalabalık, gelen araçlara binemeyince vatandaşlar yolda mahsur kaldı.

Beypazarı maden suyu içindekiler | Beypazarı soda içinde ne var? Bor var mı? Beypazarı maden suyu içindekiler | Beypazarı soda içinde ne var?... Haberi Görüntüle

METRO SAATLERİ İŞ SAATİNDE AKSIYOR 

CHP'li belediyelerin yönetimindeki illerde Seferlerin aksaması içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Kentte metro seferlerinin özellikle iş saatlerinde aksaması, halkı mağdur ediyor. X'te 'İzmiri Gezelim' adlı sayfanın paylaştığı video, duruma örnek oldu. Metro seferinin aksamasıyla vatandaşlar çileden çıktı ve istasyonda sesler yükseldi. O anlar bir vatandaş tarafından kaydedildi.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading