Yandex Metrica

Sitede Ara

Sosyal medyadan 'fahiş yemeğe boykot' çağrısı! 20-21 Nisan'da kafe ve restorantlara gitmeyin çağrısı yapıldı!

Sosyal medyadan 'fahiş yemeğe boykot' çağrısı! 20-21 Nisan'da kafe ve restorantlara gitmeyin çağrısı yapıldı!

Türkiye'de artan enflasyon nedeniyle vatandaşlar aldıkları ürün ve hizmetlerin pahalılığından yakınmaya devam ediyor. Ancak sosyal medyada bazı kullanıcılar iş yeri sahiplerinin artan dolar ve euro fiyatlarını bahane ederek ürünlerine zam yaptıkları gerekçesiyle boykot çağrısında bulundu. 20-21 Nisan arasında vatandaşlara kafe ve restoranlara gidilmeme çağırısına kulak verenlerin sayısı artmaya başladı.  

Gündem

20.04.2024, 20:18

Türkiye'de pandemiden bu yana yaşanan enflasyon nedeniyle, küresel ve bölgesel çapta yaşanan krizler yüzünden euro ve dolar kurunda artış yaşanmaya devam ediyor.

Tolga Daşkıran tutuklandı mı, neden? Tolga Daşkıran hapse mi girecek? Tolga Daşkıran tutuklandı mı, neden? Tolga Daşkıran hapse mi girecek? Haberi Görüntüle

KURDAKİ ARTIŞ BAHANE EDİLEREK ZAM YAPILIYOR

Ancak bazı özel işletmeler, esnaf lokantaları, kafeler, marketler ve restoranlarda da dolar artışını gerekçe göstererek ürünlere zam yapmaya devam ediyor.

Ancak yapılan zamların orantısız olması nedeniyle fiyatlar giderek arttı. Fahiş fiyatlar nedeniyle vatandaşlar ise  ürün ve hizmet almakta güçlük çekmeye devam ediyor. 

İYİ Parti'de üst düzey bir isim daha istifa etti İYİ Parti'de üst düzey bir isim daha istifa etti Haberi Görüntüle

SOSYLA MEDYA HESABINDAN BOYKOT ÇAĞRISI YAPILDI

Sosyal medya hesabı X üzerinden ise fahiş fiyata tepki gösteren bir grup kullanıcı ise 20-21 Nisan tarihleri arasında ''fahiş yemeğe boykot'' çağrısı yaptı. 

Bir bardak kahveye 150 TL verilmesinden yakınan vatandaşlar ise fiyatların artışından duydukları rahatsızlık nedeniyle sosyal medyadan çağrılarına devam ediyor.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Loading