Yandex Metrica

Son dakika: İstiklal bombacısı adliyeye sevk edildi

Son dakika: İstiklal bombacısı adliyeye sevk edildi

Son dakika haberleri... Taksim'deki terör saldırısına ilişkin gözaltına alınan terörist Ahlam Albashır'ın da aralarında bulunduğu 51 şüpheliden 49'u Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne getirildi.

Gündem

23.01.2024, 20:04

13 Kasım pazar günü İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırı sonrası 6 kişi öldüğü, 81 kişi de yaralandı. Kalleş saldırı sonrası Suriye uyruklu kadın terörist, Küçükçekmece'de saklandığı evde kıskıvrak yakalandı.

Bombalı saldırı sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan bazı zanlıların emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek arasında kriz mi var, neden? Açıklama geldi mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek arasında kriz mi var, neden?... Haberi Görüntüle

ZIRHLI ARAÇLA KONTROLE GÖTÜRÜLDÜ

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'nde bulunan yerleşkesinden 4 polis minibüsüne bindirilen çok sayıda zanlı, zırhlı araçlar eşliğinde çevredeki hastanelerde sağlık kontrolüne götürüldü.

Sancaktepe Belediyesi toplam borcu ne kadar 2024? Sancaktepe Belediyesi hangi partinin? Sancaktepe Belediyesi toplam borcu ne kadar 2024? Sancaktepe Belediyesi hangi... Haberi Görüntüle

ADLİYE GETİRİLDİLER

Taksim'i kana bulayan Suriye uyruklu kadın terörist Ahlam Albashır'ın da aralarında bulunduğu şüpheliler sağlık kontrolünün ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

İŞTE ALÇAKLARIN ADLİYEYE SEVK EDİLDİĞİ ANLAR...

AKOM'dan peş peşe uyarı! Saaat verildi: 45 kentte kuvvetli bekleniyor! AKOM'dan peş peşe uyarı! Saaat verildi: 45 kentte kuvvetli bekleniyor! Haberi Görüntüle

Uçuruma yuvarlanan minübüs alev alev yandı! Çok sayıda ölü ve yaralı var! Uçuruma yuvarlanan minübüs alev alev yandı! Çok sayıda ölü ve... Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Bu arada, şüphelilerin Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildiği sırada bazı vatandaşların tepki gösterdiği görüldü.
















 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading