Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek arasında kriz mi var, neden? Açıklama geldi mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek arasında kriz mi var, neden? Açıklama geldi mi?

31 Mart seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek arasında gerilimin arttığı ve ikili ilişkilerin "küresel" güçlerin müdahalesiyle düzeldiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ancak İletişim Başkanlığı, bazı basın organlarında çıkan haberleri yalanlayarak, "Ülkemiz ekonomisinde yol haritasını belirleyen Orta Vadeli Program ve 12’nci Kalkınma Planı bundan sonra da kararlılıkla sürdürülecektir" şeklinde bir açıklama yaptı. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek arasında kriz mi var, neden? Açıklama geldi mi?
 

Gündem

24.04.2024, 14:49

Yerel seçimler öncesinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek arasında büyük bir kriz yaşandığı ve ilişkilerin geriliminin kopma noktasına geldiği iddiaları hızla yayıldı. Bu süreçte, Erdoğan ile Şimşek arasındaki gerginliğin "küresel" güçlerin devreye girmesiyle yumuşadığına dair spekülasyonlar da ortaya atıldı. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek arasında kriz mi var, neden? Açıklama geldi mi?

Okulda terör estirip öğretmeni yumruklayan veliyle ilgili flaş gelişme Okulda terör estirip öğretmeni yumruklayan veliyle ilgili flaş gelişme Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE MEHMET ŞİMŞEK ARASINDA KRİZ Mİ VAR, NEDEN?

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Mehmet Şimşek arasında kriz çıktığına dair iddiaları tek tek yalanladı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden yapılan resmi açıklama şu şekildedir;

"Bazı basın yayın organlarında yer alan, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Şimşek arasında kriz ortaya çıktı ve kriz küresel sistemin devreye girmesiyle çözüldü' iddiası doğru değildir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek arasında iddia edildiği gibi herhangi bir gerginlik yaşanmamıştır.

Ülkemiz ekonomisinde yol haritasını belirleyen Orta Vadeli Program ve 12'nci Kalkınma Planı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla sürdürülmeye devam edecektir."

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading