Yandex Metrica

Son dakika: İBB'ye terör soruşturmasında yeni gelişme! İçişleri tarih vererek duyurdu

Son dakika: İBB'ye terör soruşturmasında yeni gelişme! İçişleri tarih vererek duyurdu

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yürütülen terör soruşturmasıyla ilgili yaptığı açıklamada ''Cuma gününe kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilgili soruşturma tamamlanmış olacak.'' ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 22:16

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlarda kasım ayında kaç teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

Uyku apnesi olanlar ehliyet alamayacak mı? Uyku apnesi nedir? Uyku apnesi olanlar ehliyet alamayacak mı? Uyku apnesi nedir? Haberi Görüntüle

''KASIM AYINDA 103 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ''

İsmail Çataklı, "Kasım ayında toplam 17 terör eylemi engellenmiştir. Kasımda tüm terör örgütlerine yönelik operasyonlarda 78'i PKK/KCK, 24'ü DEAŞ, 1'i sol terör örgütü mensubu 103 terörist etkisiz hale getirildi" açıklamasında bulundu.

Oğlunun telefonundan 'hastayım' mesajı attı! Boşanma aşamasındaki eşini canice katletti! Oğlunun telefonundan 'hastayım' mesajı attı! Boşanma aşamasındaki eşini canice katletti! Haberi Görüntüle

DÜZCE DEPREMİ: ACİL YIKILACAK KONUT SAYISI 899

Düzce'de meydana gelen deprem ile ilgili de konuşan Çataklı, ''Düzce depremi müdahale ve iyileştirme çalışmaları kapsamında bugüne kadar toplam 6 bin 635 personel ve 1.097 araç görevlendirilmiş olup şu anda 3 bin 101 personel ve 663 araç göreve devam etmektedir. Hasar tespit çalışmaları sonucunda, 59 bin 852 bina, 156 bin 998 bağımsız bölüm incelenmiştir. Tespit edilen toplam acil yıkılacak, ağır hasarlı, yıkık konut sayısı 899’dur.'' ifadelerini kullandı.

Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörü tutuklandı Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörü tutuklandı Haberi Görüntüle

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE

Uyuşturucu ile mücadeleye yönelik mesajlar veren İsmail Çataklı, ''Uyuşturucu ile mücadeleye yönelik olarak Kasım ayında gerçekleştirilen 23 bin 96 operasyonda 29 bin 100 kişi gözaltına alınmış, bin 970 kişi adli makamlar tarafından tutuklanmıştır.'' dedi.

FETÖ'yle mücadele devam ediyor: İzmir'de 18 kişi tutuklandı FETÖ'yle mücadele devam ediyor: İzmir'de 18 kişi tutuklandı Haberi Görüntüle

İBB'YE TERÖR SORUŞTURMASI

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne açılan terör soruşturmasına ilişkin konuşan İsmail Çataklı, ''Önce Teftiş Kurulu Başkanlığımızca yapılan bilgilendirmede Mersin Büyükşehir ve Ataşehir belediyeleriyle ilgili soruşturmaların tamamlandığı ve tevdi raporlarının ilgili bilgi ve belgelerle cumhuriyet başsavcılıklarına gönderildiği ifade edilmişti. Geçen hafta itibarıyla buna Seyhan Belediyesi de eklendi. Seyhan Belediyesiyle ilgili soruşturmalar da tamamlandı. Bütün bilgi, belgeler ve tevdi raporu Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi. Cuma gününe kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesiyle ilgili soruşturma da tamamlanmış olacak. Tevdi raporu, gerekli bilgi, belgeler Cumhuriyet Başsavcılığına iletilecek.'' şeklinde açıklamada bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading