Yandex Metrica

FETÖ'yle mücadele devam ediyor: İzmir'de 18 kişi tutuklandı

FETÖ'yle mücadele devam ediyor: İzmir'de 18 kişi tutuklandı

İzmir'de FETÖ'nün güncel yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 36 şüpheliden 18'i hakkında tutuklama kararı verildi.

Gündem

22.04.2024, 14:15

Türkiye'nin terör örgütleriyle mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. PKK, YPG, PYD, DHKP-C, DEAŞ ve FETÖ... Emniyet güçleri, bu ve benzeri yurt dışı bağlantılı terör örgütleriyle mücadesinde büyük bir azimle sürdürüyor. Gerek yurt içi gerekse de yurt dışında düzenlenen harekatlarla terör örgütlerinin operasyonel gücü tamamen kırılmış durumda. 

Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde "SİBERGÖZ-37'' operasyonu: 156 gözaltı Haberi Görüntüle

12'Sİ HÜCRE EVLERİNDE YAKALANDI

Milletin ve devletin güvenliği için düzenlenen operasyonlardan biri de İzmir'de gerçekleştirildi. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri FETÖ'nün güncel yapılanmasında faaliyet gösterdikleri belirtilen 24 esnaf ile haklarında yakalama kararı bulunan ve örgütün hücre evlerinde saklanan 12 örgüt mensubunu düzenlenen operasyonla yakaladı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda yüklü miktarda döviz, altın ve Türk lirası ele geçirildi. Ele geçirilen miktarın 6 milyon lira değerinde olduğu öğrenildi. Bunun yanında çok sayıda dijital materyal ve örgütsel dokümana da el konuldu. 

36 şüpheliden 4 tanesi salıverilirken 32 tanesi adliyeye sevk edildi. Sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüphelilerden 18'i tutuklanırken 14'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading