Yandex Metrica

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Putin ile görüşecek

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Putin ile görüşecek

Son dakika gelişmesine göre; Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya-Ukrayna Savaşı'nın derhal durdurulması ve müzakere masasına geri dönülmesi çağrısı yaptı. Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşeceğini açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 18:55

Rusya-Ukrayna savaşı 10. gününde devam ederken Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, NTV'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan Erdoğan ve Heniyye görüşmesine ilişkin açıklama! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan Erdoğan ve Heniyye görüşmesine ilişkin açıklama! Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI PUTİN İLE GÖRÜŞECEK

''Bu savaş derhal durdurulmalı ve müzakere masasına geri dönülmeli.'' diyen Kalın, ''Biz Türkiye olarak cumhurbaşkanımız çok yoğun diplomasi yürütüyorlar. Cumhurbaşkanımızın yarın Putin ile görüşmesi olacak. Cumhurbaşkanımız yarın Putin'e Türkiye'de görüşme olabileceğini söyleyecek. Biz bu görüşmelerin mutlaka olumlu etkisinin olacağına inanıyoruz. Sahada yaşananları 10 gündür görüyoruz, sivillerden, askeri kayıplardan bahsediyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Anneler Günü 2024 ne zaman? Anneler Günü'nde otobüsler, toplu taşıma annelere ücretsiz mi? (İstanbul-Ankara-İzmir) Anneler Günü 2024 ne zaman? Anneler Günü'nde otobüsler, toplu taşıma... Haberi Görüntüle

'SAVAŞ UZARSA YIKIM OLUR'

Savaşın bir an önce son bulması gerektiğinin altını çizen Kalın, ''Bütün bölgede, Karadeniz'de, Doğu Avrupa'da gerilim yaşanıyor. Bu tabloyu görüp karar vericilerin makul adımlar atması gerekiyor. Kremlin'den bu yönde gelen mesajları olumlu karşılıyoruz ama somut adım atılması için de daha fazla zaman kaybına tahammülümüz yok. Ateşkese şans verin, insani koridor oluşturalım. Bu savaş uzarsa hem Rusya için hem Ukrayna için bütün bölge için büyük bir yıkım olacaktır.'' şeklinde konuştu.

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkan adayı mı oldu? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkan adayı mı oldu? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir,... Haberi Görüntüle

DÜN DE ZELENSKİ İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün de Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski ile telefonda görüşmüştü. Yapılan görüşmede, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı ve son gelişmeler ele alınmıştı. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından, "Erdoğan'a desteği için minnettarım" ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading