Yandex Metrica

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile görüştü

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile görüştü

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. İki lider arasında gündemin sıcak konuları ele alındı.

Politika

23.01.2024, 18:10

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 14.00'te MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

KRİTİK ZİRVE 1 SAAT SÜRDÜ

Saat 15:00'te gerçekleşecek olan kabine toplantısı öncesi MHP lideri Devlet Bahçeli ile yapılan görüşmede ekonomi gündemi ve 10 büyükelçi başta olmak üzere Suriye'de terör unsurlarına yönelik yapılması muhtemel operasyon ele alındı. Ayrıca iki lider, gündemin sıcak konularını görüşüp fikir alışverişinde bulundu. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme 1 saat sürdü. Görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

KABİNE TOPLANTISI'NA KATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yle yapılan görüşmenin ardından saat 15.00'te Kabine toplantısına başkanlık etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading