Yandex Metrica

Son dakika! Bakan Akar'dan F-16 açıklaması: Güzel sonuçlar geldi

Son dakika! Bakan Akar'dan F-16 açıklaması: Güzel sonuçlar geldi

Bakan Akar, ABD’ den F-16 alımı ile ilgili, "ABD ile askeri heyetler arasında görüşmemiz sürüyor. Güzel sonuçlar geldi. F-16’larla ilgili üçü Türkiye, biri ABD’de olmak üzere dört toplantı yapıldı. Bizim kafamızda da başka şeyler var" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:05

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Milli Savunma Bakanlığının 2023 yılı bütçesinin görüşmelerine katıldı. Bakan Akar burada komisyon üyelerinin sorularını yanıtladı.

16 Nisan Adana Gökhan Tepe konseri saat kaçta ne zaman? Gökhan Tepe konseri nerede yapılacak, bedava mı? 16 Nisan Adana Gökhan Tepe konseri saat kaçta ne zaman?... Haberi Görüntüle

"SUNİ BİR GEREKÇEYE İHTİYACIMIZ YOK"

Akar, ABD’ den F-16 alımı ile ilgili bir soru üzerine "ABD'den F-16 almak için gayret gösteriyoruz ama olmazsa tabii bizim kafamızda başka şeyler var" açıklamasını yaptı. Türkiye'nin sınır ötesi operasyonlarına ilişkin de konuşan Akar, "MSB'nin yurt içinde, sınır ötesinde Suriye, Irak'ın kuzeyinde gerçekten ama gerçekten operasyon yapmak için suni bir gerekçeye ihtiyacı yok" şeklinde konuştu.

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercih tarihleri ne 2024? MSÜ tercihleri son gün ne zaman? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercih tarihleri ne 2024? MSÜ tercihleri... Haberi Görüntüle

"SADAT" SORUSUNA YANIT

"S-400 füze savunma sistemi yerinde, kullanılmaya hazır. Tehdit gelirse bunu kullanırız" diyen Bakan Akar, ayrıca, SADAT'la ilgili yöneltilen soruya da "Bizim SADAT’la hiçbir ilgimiz, ilişkimiz yok. Bizim dışımızda bir hadise" yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading