Yandex Metrica

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercih tarihleri ne 2024? MSÜ tercihleri son gün ne zaman?

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercih tarihleri ne 2024? MSÜ tercihleri son gün ne zaman?

MSÜ tercih işlemleri, nisan ayıyla birlikte başladı. Askeri öğrenci olabilmek amacıyla MSÜ sınavlarına katılan ve aldıkları puanlar doğrultusunda tercih yapmak isteyen adaylar, tercih tarihlerini öğrenmek için araştırmalarına başladılar. Peki, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercih tarihleri ne 2024? MSÜ tercihleri son gün ne zaman?

Gündem

22.04.2024, 21:50

MSÜ tercih takvimi resmi olarak duyuruldu. Bu takvime göre, Milli Savunma Üniversitesi tercih işlemleri 3 Nisan'da başladı. Adaylar, tercihlerini "personeltemin.msb.gov.tr" adresi üzerinden yapılabilinecek. Peki, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercih tarihleri ne 2024? MSÜ tercihleri son gün ne zaman?

1 Mayıs'ta İzmir'de ESHOT otobüsler bedava mı, indirimli mi? Bugün İzmir'de metro, otobüs ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta İzmir'de ESHOT otobüsler bedava mı, indirimli mi? Bugün... Haberi Görüntüle

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ (MSÜ) TERCİH TARİHLERİ NE 2024?

MSÜ tercih süreci, 3 Nisan ile 10 Mayıs tarihleri arasında tamamlanacak.

ÖSYM Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan 2024 Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na (2024-MSÜ) katılan adaylar, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini yapmak için Millî Savunma Bakanlığı tarafından belirlenecek tarihler arasında https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresine giriş yapmalıdırlar. İlgili tarihler arasında tercihini yapmayan adaylar, 2. seçim aşamalarına çağrılmayacaktır.

Değerlendirme işlemlerinin tamamlanmasının ardından sonuçlar ilan edilecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading