Yandex Metrica

Son dakika: AFAD'dan İstanbullulara uyarı mesajı! O tarihte büyük fırtına geliyor

Son dakika: AFAD'dan İstanbullulara uyarı mesajı! O tarihte büyük fırtına geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından İstanbul'u perşembe gününden itibaren etkisi altına alacak sağanak yağış için uyarı yapılırken son uyarı da AFAD'dan geldi. SMS yoluyla uyarıda bulunan AFAD vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 19:39

İstanbul, ağustos ayında şiddetli yağmura teslim oldu. Dün akşam saatlerinde AKOM tarafından yapılan uyarının ardından gece saatlerinde başlayan yağmur, ilerleyen saatlerde şiddetini artırdı.

Tarih açıklandı: Baby Reindeer 2. sezon ne zaman? Baby Reindeer yeni sezon çıkacak mı, bitti mi? Tarih açıklandı: Baby Reindeer 2. sezon ne zaman? Baby Reindeer... Haberi Görüntüle

VATANDAŞLARA UYARIDA BULUNULDU

Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelerde, İstanbul'a 'sarı' kod ile kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Öte yandan vatandaşlar, yağışa bağlı olarak ani sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

Son dakika: MSB'den Irak ile 'Güvenlik Ortak Koordinasyon Merkezi' açıklaması Son dakika: MSB'den Irak ile 'Güvenlik Ortak Koordinasyon Merkezi' açıklaması Haberi Görüntüle

HORTUMA KARŞI TEDBİRLİ OLUN 

Diğer yandan AFAD tarafından İstanbullu vatandaşlara SMS yoluyla uyarıda bulunuldu. Söz konusu mesajda şu ifadelere yer verildi: 

İstanbul'da perşembe ilk saatlerden itibaren çok kuvvetli yağış bekleniyor. Sel, yıldırım, dolu, hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olun. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading