Yandex Metrica

Tarih açıklandı: Baby Reindeer 2. sezon ne zaman? Baby Reindeer yeni sezon çıkacak mı, bitti mi?

Tarih açıklandı: Baby Reindeer 2. sezon ne zaman? Baby Reindeer yeni sezon çıkacak mı, bitti mi?

Netflix ekranlarının yeni orijinal dizisi Baby Reindeer ülkemizde en çok izlenen diziler sıralamasına kısa sürede girmeyi başardı. Dizi konusuyla adından söz ettirirken 2. sezon çıkış tarihi de şimdiden merak konusu oldu. 11 Nisan'da gösterime giren dizi kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi.  Baby Reindeer 2. sezon ne zaman? Baby Reindeer yeni sezon çıkacak mı, bitti mi? soruları ise dizi tutkunları tarafından sıkça soruluyor.   

Gündem

03.05.2024, 21:34

ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix ekranlarında yayınlanan yeni dizi Baby Reindeer kısa sürede platformun en çok izlenen ve en çok konuşulan yapımlarından biri haline geldi. 11 Nisan'da yayınlanan dizinin oldukça ilginç bir konusu var. Dizinin tüm bölümlerini bir oturuşta izleyenler heyecanla 2. sezonu beklemeye başladı. Tarih açıklandı: Baby Reindeer 2. sezon ne zaman? Baby Reindeer yeni sezon çıkacak mı, bitti mi? soruları sorulurken üzücü gelişme duyuruldu.

1 Mayıs'ta borsa açık mı? Bugün borsada işlem yapılır mı? BİST kapalı mı? 1 Mayıs'ta borsa açık mı? Bugün borsada işlem yapılır mı?... Haberi Görüntüle

BABY REİNDEER 2. SEZON NE ZAMAN?

Baby Reindeer 11 Nisan'da Netflix'te 1. sezon bölümleriyle gösterime girdi.  Baby Reindeer dizisi mini dizi formatında ekranlara geldi. 1. sezon toplamda 7 bölümden oluşuyor. Dizinin 2. sezon bölümleri ise olmayacak.  Baby Reindeer dizisi 1. sezon ile ekranlara veda etmesi bekleniyor. 

İki seçim sonrası iki veda: Akşener ve Kılıçdaroğlu koltuğunu kaybetti İki seçim sonrası iki veda: Akşener ve Kılıçdaroğlu koltuğunu kaybetti Haberi Görüntüle

BABY REİNDEER 1. SEZON KAÇ BÖLÜM?

Dizi 1. sezonda toplam 7 bölümden oluşuyor. 7. bölüm ile birlikte dizi sona eriyor. 

19 Nisan Adana Tuğba Yurt konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Adana Tuğba Yurt konseri nerede? 19 Nisan Adana Tuğba Yurt konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

BABY REİNDEER GERÇEK HİKAYE Mİ?

Dizi gerçek bir hikayeye dayanıyor. İskoç komedyen Richard Gadd’ın 20’li yaşlarındayken bir “stalker” ile yaşadığı olayları anlatan dizi Edinburgh Fringe Festivali’nde tek kişilik bir gösteriydi. Konu Netflix için işlendi ve dizi oldu. 

7 ilde 7 ilde "Mahzen" operasyonları! Bir suç örgütü daha çökertildi: Çok... Haberi Görüntüle

BABY REİNDEER KONUSU

Dizinin konusu, hayatı boyunca başarısız olmuş bir komedyen olan Donny’nin hassas bir kadına kibar bir şekilde çay ikram etmesi ile başlayan saplantıyı anlatıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading