Yandex Metrica

Son başvuru tarihini kaçırmayın! O Üniversite personel alacak! İşte şartları

Son başvuru tarihini kaçırmayın! O Üniversite personel alacak! İşte şartları

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, 7 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Son başvuru tarihinin 31 Ekim 2022 olduğu belirtildi.

Gündem

23.01.2024, 19:58

Basın İlan Kurumu ilan portalında, Recep Tayyip Üniversitesi'ne 7 sözleşmeli personel alımı yapılacağına ilişkin ilan yayınlandı. Personel alımında yazılı ve sözlü sınav yapılmayacak. Alımlar genel şartlar ve pozisyonla ilgili aranan özel şartları taşıyanlar arasından KPSS puanı esas alınarak yapılacak.

Amerikan Üniversitelerindeki Filistin olayı ne, neler oluyor? Amerikan Üniversitelerindeki Filistin olayı ne, neler oluyor? Haberi Görüntüle

BAŞVURU HAKKINDA DETAYLAR

Başvurular, 17 Ekim 2022-31 Ekim 2022 tarihleri arasında istenilen belgeler ile şahsen veya postayla Personel Daire Başkanlığına yapılacak. Adaylar yalnızca bir ilan koduna başvuru yapabilecek. Aynı ya da farklı unvanlı birden fazla ilan koduna başvuru yapanların iki başvurusu da geçersiz sayılacak.

Pozisyon için belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmayan adaylar değerlendirmeye alınmayacak. Yerleştirmeye hak kazanan adaylar için çalıştırılacağı birime göre "güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması" ya da "arşiv araştırması" yaptırılacak.

Alıma ilişkin tüm duyurular www.erdogan.edu.tr internet adresinden yayımlanacak.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi sözleşmeli personel alımı detayları için >tıklayınız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading