Yandex Metrica

ŞİRVAN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Şirvan Belediye Başkanlığı seçimini kim kazandı | Şirvan'da hangi parti ne kadar oy aldı?

ŞİRVAN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Şirvan Belediye Başkanlığı seçimini kim kazandı | Şirvan'da hangi parti ne kadar oy aldı?

Adayların verdiği vaatleri ve partilerin seçim çalışmaları sonucunda oy kullanan Siirt Şirvanlı vatandaşlar önümüzdeki 5 yıl boyunca kenti yönetecek belediye başkanı ve meclis üyelerini belirledi. Peki, Siirt Şirvan'da seçimi kim, hangi parti kazandı? 

Gündem

03.04.2024, 23:47

Şirvan seçim sonuçları, yerel seçimde vatandaşların kendi 5 yıllığına yönetecek isimleri seçmesiyle birlikte merak edilmeye başlandı. 

Siirt'in Şirvan ilçesinde vatandaşlar yeni belediye başkanı ve meclis üyeleri için sandık başına gitti. Oy verme işlemlerinin sona ermesiyle birlikte vatandaşların meraklı bekleyişi başladı. Siirt merkez ve Şirvan ilçesinin sonuçları merak edilerek araştırılmaya başladı. Peki, Şirvan'da seçimi kim kazandı, hangi parti önde? Şirvan'da yeni belediye başkanı belli oldu mu? Şirvan'da 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti, MHP, AK Parti, CHP ne kadar oy aldı? 

İBB'nin 'teknik arıza var' dediği ulaşım aksamasında gerçek bambaşka! 30 saati aşan metro arızasının nedeni ortaya çıktı? İBB'nin 'teknik arıza var' dediği ulaşım aksamasında gerçek bambaşka! 30... Haberi Görüntüle

31 MART 2024 SİİRT ŞİRVAN SEÇİM SONUÇLARI

Şirvan'da kimin ve hangi partinin seçimi kazandığı merak konusu oldu. 2024 yerel seçimlerde 31 Şirvan Belediye Başkanı kim oldu? Şirvan'da belediye başkanlığı seçimini hangi parti kazandı, AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP yüzde kaç oy aldı?

CANLI SİİRT ŞİRVAN SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Şirvan dahil olmak üzere, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde 81 il ve bağlı ilçelerdeki sonuçları TRHABER internet sitesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercih tarihleri ne 2024? MSÜ tercihleri son gün ne zaman? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercih tarihleri ne 2024? MSÜ tercihleri... Haberi Görüntüle

ŞİRVAN'DA SEÇİMİ HANGİ PARTİ KAZANDI?

2024 Şirvan Belediye Başkanlığı seçimini hangi parti kazandı? Şirvan'da belediye seçimlerini AK Parti mi kazandı? 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Loading