Yandex Metrica

Sevilay Yılman küfürbaz Lütfü Türkkan'a sahip çıktı: Lütfü kibar insandır

Sevilay Yılman küfürbaz Lütfü Türkkan'a sahip çıktı: Lütfü kibar insandır

Şehit yakınına sinkaflı küfür eden İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'a sahip çıkan Sevilay Yılman, 'Lütfü Bey çok beyefendi bir insan. İyi bir insan, kibar bir insan. Tam bir İstanbul. beyefendisidir çünkü. İki gündür medya 24 saat yayın yapıyor. Sanki memlekette başka gündem yok! Ya bu kadar da olmaz.' dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:15

Lütfü Türkkan, geçtiğimiz günlerde Bingöl'de şehit yakınına ağza alınmayacak küfürler sarf etmiş bunun üzerine Türkiye ayağa kalkmıştı. Gerek vatandaşlar gerek siyasiler, Lütfü Türkkan'ın partiden ihraç edilmesini istemişti. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, yaşanan bu olay üzerine özür dilemiş grup başkanvekilliği görevinden istifa etmişti.

Ebru Baki, Nagehan Alçı, Nihal Bengisu Karaca ve Sevilay Yılman'ın katıldığı HT Masa isimli programda, Lütfü Türkkan'ın Türkiye'de infiale yol açtığı küfür skandalını masaya yatırdı.

Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın yargılandığı Kobani Davası'nda flaş gelişme! Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın yargılandığı Kobani Davası'nda flaş gelişme! Haberi Görüntüle

'LÜTFÜ BEY KİBAR İNSAN'

Gazeteci Sevilay Yılman, küfürbasz Lütfü Türkkan'a sahip çıkarken şu ifadeleri kullandı; "Lütfü Bey çok beyefendi bir insan. İyi bir insan, kibar bir insan. Tam bir İstanbul beyefendisidir çünkü. Öyle bir insandan beklemediğim bir reaksiyon. Özür diledi. Sayın Akşener'in isteği üzerine istifa etti. Şöyle bir laf vardır 'Söz ağızdan çıkana kadar senindir, çıktıktan sonra herkesin.' Orada öfkesine yenik düşmüş belli ki. İki gündür medya 24 saat yayın yapıyor. Sanki memlekette başka gündem yok! Ya bu kadar da olmaz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading