Yandex Metrica

Polis ve askeri hedef alan bombalı saldırı planlıyordu! Terörist Mehdi Mıhçı tutuklandı

Polis ve askeri hedef alan bombalı saldırı planlıyordu! Terörist Mehdi Mıhçı tutuklandı

İstanbul'da polis ve askeri hedef alan bombalı saldırı planı yaparken yakalanarak gözaltına alınan PKK'lı terörist Mehdi Mıhçı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem

23.01.2024, 22:12

İstanbul'da bombalı saldırı hazırlığında bulunurken yakalanan PKK'lı terörist Mehdi Mıhçı tutuklandı. 

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri ile Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığı tarafından yapılan operasyonda PKK terör örgütünde sözde özel kuvvetler taburunda görev yağan ve hakkında arama kararı bulunan Seydo Botan Gever koda adlı terörist Mehdi Mıhçı yakalanarak gözaltına alındı. 

Bahçeli'den Türk bayrağını kabullenemeyen DEM Parti'ye sert tepki: Şerefsizler vatandaşlıktan çıkarılsın Bahçeli'den Türk bayrağını kabullenemeyen DEM Parti'ye sert tepki: Şerefsizler vatandaşlıktan... Haberi Görüntüle

2 ŞÜPHELİ DAHA GÖZALTINA ALINDI 

Şüphelilerin kaldıkları adreslerde yapılan aramalarda bir tabanca ile 19 bin 800 euro para ele geçirildi. Mıhçı’yla birlikte Civan Açıkel ve 2 şüpheliyi daha gözaltına alan polis, şüphelileri ifadeleri için emniyete götürdü.

Uzman isimden yüreklere su serpen açıklama: Ankara, İstanbul, İzmir’de uzun süre deprem yok Uzman isimden yüreklere su serpen açıklama: Ankara, İstanbul, İzmir’de uzun... Haberi Görüntüle

HEDEFİNDE POLİS VE ASKERLER VARDI 

Diğer yandan teröristin Kandilde bomba eğitimi aldığı ve bu alanda uzmanlaşarak eğitim verdiği tespit edilirken Fatih ve Kağıthane'de bombalı eylem için keşif yaptığı, hedefinde ise kolluk kuvvetlerinin olduğu tespit edildi. 

Kızını taciz eden baba tutuklandı mı, ne oldu? Kızını taciz eden baba kim? Kızını taciz eden baba tutuklandı mı, ne oldu? Kızını taciz... Haberi Görüntüle

ABLASI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ 

Mıhçı'nın özellikle büyük kentlerde fedai eylemler için bekletildiği, ablasının da PKK için silahlı faaliyet yürütürken etkisiz hale getirildiği ortaya çıktı. 

2024 İOKBS sınav görevli ücreti | Bursluluk sınavı gözetmen, yedek gözetmen, salon başkanı öğretmen sınv görevi ücreti ne kadar? 2024 İOKBS sınav görevli ücreti | Bursluluk sınavı gözetmen, yedek... Haberi Görüntüle

TERÖRİST MIHÇI TUTUKLANDI 

Mıhçı ve beraberindeki 3 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler, ifadelerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Mıhçı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading