Yandex Metrica

Uzman isimden yüreklere su serpen açıklama: Ankara, İstanbul, İzmir’de uzun süre deprem yok

Uzman isimden yüreklere su serpen açıklama: Ankara, İstanbul, İzmir’de uzun süre deprem yok

Deprem Uzmanı Profesör Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada büyük şehirlerin uzun bir süre deprem riski taşımadığını söyledi.

Gündem

21.04.2024, 19:13

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli çifte depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen Türkiye beşik gibi sallanmaya devam ediyor.

Çifte felaketin ardından gözler olası Marmara depremine çevrilmişken uzman isimler İstanbul'da 7 ve üzerinde büyük bir deprem olacağı görüşünü savunuyor.

Bu bağlamda Deprem Uzmanı Profesör Övgün Ahmet Ercan, büyük şehirlerin uzun bir süre deprem riski taşımadığını açıkladı.

Ahmet Ercan, iddia edildiği gibi İstanbul'da çok ağır ve yıkıcı bir deprem beklenmediğini söyledi.

Barzani'den Erdoğan'ın Irak ziyaretine Türkçe mesaj: Ağırlamaktan mutluluk duyuyorum! Barzani'den Erdoğan'ın Irak ziyaretine Türkçe mesaj: Ağırlamaktan mutluluk duyuyorum! Haberi Görüntüle

''ANKARA, İZMİR VE İSTANBUL'DA UZUN SÜRE DEPREM YOK''

''Ankara, İstanbul, İzmir’de uzun süre deprem yok.'' diyen Ahmet Ercan, şu ifadeleri kullandı;

''Bir kere geldik bu dünyaya, yaşamın keyfini çıkar. Oku, yaz, sesin çıktıkça bağır. Yürü, koş, ye, iç.  Sev, sevil, sarıl sevdiklerine. Ülkemizin muhteşem doğasına at kendini, dağlar, ırmaklar, çağlayanlar, ormanlar. Haydi. Ankara, İstanbul, İzmir’de uzun süre deprem yok. Bir kere geldik bu dünyaya, yaşamın keyfini çıkar. Oku, yaz, sesin çıktıkça bağır. Yürü, koş, ye, iç.  Sev, sevil, sarıl sevdiklerine. Ülkemizin muhteşem doğasına at kendini, dağlar, ırmaklar, çağlayanlar, ormanlar. Haydi.''

Teleferik faciasında 25 saniye detayı! Kontrol odası görüntüleri ortaya çıktı Teleferik faciasında 25 saniye detayı! Kontrol odası görüntüleri ortaya çıktı Haberi Görüntüle

''EN BÜYÜK SORUN DEPREM DEĞİL''

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarına devam eden Ahmet Ercan, ''Türkiye'nin en büyük sorunu deprem değil, yönetim; biçimi, düzeni ile niteliğidir.  Bunlar düzelirse her sorun çözülür.'' dedi.

Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler başlanacak Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler... Haberi Görüntüle

''YAPISAL DÖNÜŞÜM, KENTSEL BOZUŞUM''

Ahmet Ercan, son paylaşımında ''Yapısal dönüşüm; kentsel bozuşumdur: araç ile kişi yoğunluğunu arttırır, alt yapı yetmez olur. Kentsel dönüşüm kentin güzellemesi, yeşil, çevre ile tarihi dokunun korunması, toplumun mutluluğudur.'' değerlendirmesinde bulundu.

 

 

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading